VIDEO: Fred Rister – I Want A Miracle

fred rister

EDM-ikonet Fred Rister er kommet til veiens ende. I nesten tre tiår har den Grammy-vinnende produsenten og komponisten fått en hel verden til å danse, blant annet gjennom sine mange David Guetta-samarbeid.

I nesten like mange år har Rister kjempet mot ulike former for kreft, og har nå, etter flere konfrontasjoner med døden, kommet til de siste steg av den uhelbredelige sykdommen. Nylig slapp han låta «I Want A Miracle», som vil være Risters siste.

Les også:  Linnea, Sofie og Marna er nye profiler i «Bloggerne» på TV 2

Rister har i løpet av sin lange karriere co-skrevet og co-produsert en rekke pop- og dancehits, som har sikret han en rekke utmerkelser. Sammen med David Guetta stod han bak The Black Eyed Peas’ 2009-smash «I Gotta Feeling», som ble en #1-hit over hele verden, og som er iTunes’ mest nedlastede sang noensinne. I tillegg har han skrevet musikk med og for store navn som Usher, Kelly Rowland, will.i.am, Flo Rida, Ludacris, Fergie, med flere.

Les også:  Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Mo i Rana

«I Want A Miracle» er Risters avslutningsnummer i musikkbransjen han har elsket og hatt en stor innflytelse på i så mange år. Med seg på låta har han Sam Martin og Chris Willis på vokal, og det er ingen trist avskjed. «I Want A Miracle» sprer et oppløftende budskap om kjærlighet, håp og medfølelse gjennom softe synther, disco-inspirert gitar, og funky basslinjer.

Med sin siste låt kommuniserer Rister den helbredende kraften av musikk til verden, og annonserer at han donerer all fortjeneste til Kidney Cancer Association og deres forskning på kreft.

Les også:  Ricochets ute med låta "Shooting Star"

Det arbeides også med en dokumentar om franskmannen, som viser Risters enestående karriere, fra undergrunns DJ i Paris, til verdensledende produsent og komponist innen sin sjanger.

Se Fred Rister – I Want A Miracle her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.