VIDEO: Broiler og Trevis ute med låta «Rocketman»

universal

Broiler rundet nylig av festivalsommeren med et stort smell da de avsluttet hele Findings Festival i Oslo. Med seg på scenen hadde de den 21 år gamle stjernen, Trevis. Sammen fremførte de den kommende låten «Rocketman» og skal vi tro publikumet blir dette en utgivelse det vil lukte svidd av!

Broiler har siden oppstarten i 2012 streamet nærmere 500 millioner ganger med en rekke multiplatinum hits i flere land. I 2015 ga de ut «Wild Eyes» som gikk rett inn på topplistene og fulgte opp med remixen av «Shots»,  som i dag er streamet 250 millioner ganger. Duoen har vist stort spenn i sine musikalske ferdigheter  – med hits som den urbane «Money» (feat. Bekuh Boom) og balladen «Lay It On Me», et samarbeid med hit-dronningen Ina Wroldsen, til poplåten «Goodbye To Love» med Tysklands nye popstjerne, Nico Santos. I år har de gitt ut låtene «Do it» og «Good Day», før «Rocketman» feat. Trevis slippes torsdag 26. september. 

Les også:  Sleep Kicks slipper albumet "The Afterdrop"

Travis er Sky Agency sin nye store satsing og spås en lysende fremtid. Han er et ungt norsk artisttalent som både produserer, skriver låter og i tillegg gjør egne koreografier selv. I flere år har Los Angeles vært hans base, hvor han har studert og jobbet målrettet med musikken. Den lovende 21-åringen er nå tilbake i Norge med musikk i bagasjen og klar for å erobre musikk-Norge og de store scenene.

Les også:  Her er deltakerne i årets sesong av «Sommerhytta»
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.