Vi reiste mer med fly i mars

arctic Race of Norway

Totalt reiste 3 289 705 passasjerer til, fra eller via Avinors lufthavner i mars 2022. Dette er en økning på 260 % prosent sammenlignet med samme måned i 2021, men samtidig 27 prosent færre enn samme måned i siste normalår i 2019. Utenlandsreiser har hatt størst vekst i mars.

Lettelsene som har kommet inn i 2022 har på nytt åpnet opp mulighetene for å fritt reise i inn og utland i mye større grad enn vi har kunnet de siste to årene, og dette er synlig når vi ser på trafikkveksten.

-Trafikken fortsetter å hente seg inn og det er tydelig at reiselysten i samfunnet definitivt er tilstede. Vi merker oss også at det er flere og flere utlendinger som reiser over våre lufthavner, både med formål som turister i landet vårt, men også i forretningsøyemed, en utvikling og en kontakt som er utrolig viktig for samfunnet vårt, sier Gaute Skallerud Riise, direktør for trafikkutvikling i Avinor.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.