Vasaloppet innleder konkurransen Visma Nordic Trophy

visma ski

Vasaloppet 4. mars er første renn ut i konkurransen Visma Nordic Trophy, de fire siste rennene i Visma Ski Classics-touren, som leder opp til den spennende finalen i Ylläs-Levi.

Visma Ski Classics er en av de tøffeste utfordringene innen organisert langrenn, og Vasaloppet, som går 90 kilometer fra Sälen til Mora i Sverige, er det lengste rennet i konkurransen.

Visma Nordic Trophy ble en suksess i fjor da den ble introdusert som et element for å skape ekstra spenning rundt den siste delen av konkurransen. I år vil skiløperne som samler flest vinnerpoeng i Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Reistadløpet og Yllä-Levis vinne trofeet og EUR 5 000 i premiepenger.

Spenning mot finalen
I februar avsluttet konkurransen Visma Alp Trophy i en nervepirrende finale i Toblach-Cortina. Nå venter publikum i spenning for å se om vinnerne, Tord Asle Gerdalen og Britta Norgren-Johansson, vil klare å stikke av med seieren i Visma Nordic Trophy også.

– De siste fire rennene finner sted i Norden der langrenn er en av de mest populære folkesportene. Vi ser frem til å følge atletene og se dem konkurrere om et trofé som gjør at de må presse grensene, vise styrke og evnen til å håndtere motgang i tillegg til karakter og lagånd. Dette er verdier som vi i Visma identifiserer oss med og tror på, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

Moan er spent foran andre del av Visma Ski Classics-sesongen, og applauderer ikke bare skiløpernes prestasjoner, men også innsatsen internt i Visma.

– Visma Ski Classics har ført med seg en bølge av internt engasjement, og vi er glade for å se at så mange av våre ansatte, partnere og kunder deltar i skirennene og kommer sammen i fellesskap og sportsånd.

Både Visma Alp Trophy og Visma Nordic Trophy vil tildeles etter Visma Ski Classics-finalen i Ylläs-Levi, Finland 14. april.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.