V75 – Nå også på onsdag!

rikstoto

Fra og med onsdag 5. desember vil travsportens svar på «Tippeligaen» arrangeres to ganger i uka: V75 hver lørdag og V75 Bonus hver onsdag.

V75 og V75 Bonus har i store trekk de samme egenskapene, men noen endringer blir det i det nye onsdagsproduktet. Spillerne kommer i første rekke til å merke at gevinstandelen økes til 65 prosent, og alle gevinster over fem kroner utbetales til spillerne. Gevinster under fem kroner overføres til en bonusomgang.

V75 er populært
V75 er Norsk Rikstotos mest populære spill. Det er i V75 løpene de beste hestene møtes, profilene skapes og hvor spillinteressen er størst.

– Vi har lenge hatt som ambisjon om å løfte onsdagen ytterligere. Lørdagen er vår viktigste dag, men ved å innføre V75 Bonus på onsdager, så håper vi at dette gir en god effekt slik at vi kan vise frem det beste sporten kan by på minst to dager i uken. Dette vil selvsagt også gi et enda bedre tilbud til våre kunder, sier Harald Dørum.

Fakta om V75 Bonus:

Hver onsdag klokka 19.00
Rekkepris 50 øre
Om ingen klarer syv riktige, går premiene inn i sekserpotten
Om ingen klarer verken for syv eller seks riktige, går pengene inn i femmerpotten
Om premien for henholdsvis seks eller fem riktige underskrider fem kroner, så overføres pengene til en kommende bonusomgang. Da legges pengene inn i syverpotten i denne omgangen.
65 prosent av omsetningen går tilbake til spillerne. Fordelingsnøkkelen av premiepotten er 40 prosent til syv, 20 prosent til seks og 40 prosent til femmerpotten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.