TV 2 flytter Premier League-studio til Lofoten

tv2

Paul Scholes, John Arne Riise og Brede Hangeland er bare noen av stjernene som inntar Lofoten siste helgen i april. Bakgrunnen for stjerneinnrykket er at TV 2 skal flytte sine Premier League-sendinger til Lofoten Kulturhus 25. og 26. april.

I samarbeid med Altibox markerer TV 2 at kanalen har sendt Premier League i 10 sammenhengende. Det vil blant annet bli spilt en jubileumskamp på den ikoniske hjemmebanen til Henningsvær Idrettslag 26. april.

Les også:  Millionutbetalinger til Nordlandskysten

– 10 år med Premier League på TV 2 har gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk. Da passer det perfekt å markere det hele med et spektakulært event fra Lofoten og verdens vakreste fotballbane i Henningsvær, sier sportsredaktør i TV 2 Vegard Jansen Hagen.

Sendingene fra kulturhuset vil være åpne for publikum. Foruten kampsendingene og stjernekampen i Henningsvær, blir det fotballaktiviteter på torget i Svolvær lørdag den 25. april.

– Lidenskapen for engelsk fotball handler om supporterne. Derfor føles det veldig riktig å feire 10-årsjubileet med så mange supportere som mulig. Fra Arctic Race vet vi at nordlendingene er i særklasse når det gjelder å lage liv rundt sportsarrangement og TV-sendinger. Vi satser på at denne herlige galskapen vil danne en magisk ramme rundt Premier League-weekenden i Lofoten i april, sier Hagen.  

Les også:  Kun 2 av 10 nordlendinger får tilrettelagt for sunne valg på jobb

I forbindelse med eventet inviterer TV 2 og Altibox seerne til å dele sine beste Premier League-minner. To vinnere får en drømmetur til Lofoten med plass på lagoppstillingen i jubileumskampen.

– Som stolt sponsor av Premier League-sendingene gleder vi oss veldig til stjernespekket jubileumskamp og studiosendinger i Lofoten. Tenk når Scholes vandrer over torget i Svolvær og både store og små får møte sine fotballhelter i verdens minste storby – det blir stas det, sier merkevaresjef i Altibox Vibecke Utengen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.