Triana møter kampsportkongen Emil Meek

sony

MMA-utøver Emil «Valhalla» Meek er ukens gjest i «Triana & Gutta». Der snakker han om det å ha en umulig drøm, å gi bånn gass og om å se bra ut på Instagram.

tter snart to år uten kamp er Emil Meek igjen klar for å slåss i verdens største MMA-organisasjon, UFC. Søndag 23. februar norsk tid skal han møte Jake Matthews i New Zealand. Før avreise tok han seg tid til en prat med Triana Iglesias for podcasten «Triana & Gutta».

Her deler han tanker om mental og fysisk styrke og utholdenhet, og hvordan han har blitt en av Norges aller største innenfor kampsport.

Emil er åpen om hvordan han takler å tape, og utfordringene rundt å være et forbilde og kjæreste med den selvsentrerte livsstilen han har.

Han snakker om nerver, forskjellen på å slåss med og uten følelser, og om å føle seg uovervinnelig.

Triana og Emil diskuterer også det med å jobbe beinhardt, få suksess og allikevel aldri bli fornøyd. Og Emil forklarer hvorfor han ikke anbefaler noen å gjøre det samme som han har gjort.

Men er kampsport farligere enn å sitte på med Triana? Triana forteller for første gang Emil om hvordan hun en gang holdt på å ta livet av dem begge.

Episoden er tilgjengelig onsdag 19. februar, overalt der du hører på podcast.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.