Triana møter kampsportkongen Emil Meek

sony

MMA-utøver Emil «Valhalla» Meek er ukens gjest i «Triana & Gutta». Der snakker han om det å ha en umulig drøm, å gi bånn gass og om å se bra ut på Instagram.

tter snart to år uten kamp er Emil Meek igjen klar for å slåss i verdens største MMA-organisasjon, UFC. Søndag 23. februar norsk tid skal han møte Jake Matthews i New Zealand. Før avreise tok han seg tid til en prat med Triana Iglesias for podcasten «Triana & Gutta».

Les også:  Amalie Snøløs og Stian Blipp konkurrerer i ny TV 2-serie

Her deler han tanker om mental og fysisk styrke og utholdenhet, og hvordan han har blitt en av Norges aller største innenfor kampsport.

Emil er åpen om hvordan han takler å tape, og utfordringene rundt å være et forbilde og kjæreste med den selvsentrerte livsstilen han har.

Han snakker om nerver, forskjellen på å slåss med og uten følelser, og om å føle seg uovervinnelig.

Les også:  «Nødlandslaget» knuste Nations League-rekorden på TV 2

Triana og Emil diskuterer også det med å jobbe beinhardt, få suksess og allikevel aldri bli fornøyd. Og Emil forklarer hvorfor han ikke anbefaler noen å gjøre det samme som han har gjort.

Men er kampsport farligere enn å sitte på med Triana? Triana forteller for første gang Emil om hvordan hun en gang holdt på å ta livet av dem begge.

Les også:  Amalie Snøløs og Stian Blipp konkurrerer i ny TV 2-serie

Episoden er tilgjengelig onsdag 19. februar, overalt der du hører på podcast.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.