Tre norske klare for Boxing Summer Ball på Viasport + og Viaplay

viasport

Proffbokserne Ingrid Egner (36), Kevin Melhus (29) og Alexander Hagen (30) skal gå sine første profesjonelle kamper på engelsk jord under stevnet Boxing Summer Ball i Bracknell utenfor London 29. juni. Boksestevnet sendes direkte på Viasport + og Viaplay.

De tre norske bokserne reiser til England som følge av et samarbeid mellom Oslo Bokseklubb, Melhus Promotions og promoterselskapet Siesta Boxing. De internasjonale kampene kan hjelpe de norske bokserne enda et hakk opp på veien mot internasjonale titler, og for Kevin Melhus sin del blir dette første fight internasjonalt. Melhus skal møte briten Ossie Jervier i en kamp som er stipulert til seks runder.

– Jeg gleder meg til å gå min første kamp i London, som nå er det hotteste stedet for boksing, sier Kevin Melhus.

Egner, som er ranket som nummer 14 i verden, er på jakt etter sin tredje proffseier, og mulighetene om å gå en større tittelkamp nærmer seg. Hun møter polske Karina Kopinska i ringen.

– Kopinska er en tøff polakk som har møtt store boksestjerner som Katie Taylor, Estelle Mossely og vår egen Katharina Thanderz. Dette blir en bra test så tidlig i karrieren min, sier hun.

Hagen er den mest erfarne av de norske proffbokserne. Det siste året har han vist stor fremgang, blant annet har han avgjort tre av sine fire siste kamper på knockout. Hagens motstander er franskmannen Guevork Marakian.

– Jeg møter en veldig aggressiv franskmann som kommer for å krige, så det vil bli en tøff kamp, men det kommer bare til å få ut det beste av meg, sier Hagen.

– Det er uvant å bokse på bortebane, med mye mer press enn hjemme, sier Max Mankowitz, som er trener for Egner og Hagen.

Samtlige norske kamper fra Boxing Summer Ball ser du 29. juni fra klokken 20.00 på Viasport + og Viaplay. Stevnet kommenteres av Roar Petajamaa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.