Too Far Gone til Bodø med gratis gitar – Og du kan vinne den!

too far gone

Det populære norske countryrockebandet Too Far Gone kommer til Bodø for å ha konsert på Langsandfestivalen som arrangeres 3. – 4. august på vakre Langsanden i Sandhornøya, rett sør for Bodø.

Med seg har «rockomotivet» Too Far Gone en ekstra overraskelse til en person som fortjener det. I forbindelse med at bandet feirer 25 år deler de nemlig ut en gratis elgitar på hver plass de spiller, opplyser bandet til Bodøposten.no.

Les også:  Lofoten Pianofestival 2022 satser på unge strykekvartetter

– Vi gir bort en av gitarene fra gitarprodusenten Morgan og Morgan Instrument Norge som vår gitarist Ola Buan Øien skal spille på under konserten 4. august, og de vi ønsker skal få denne er eksempelvis unge artister, lag, foreninger, revygrupper, ungdomsklubber, kulturenheter eller en person som fortjener det, sier manager Per Evjen.

For nominering til å vinne gitaren (enten deg selv eller noen andre) sender du en mail til Per Evjen: per@toofargone.no.

Les også:  Arctic Race of Norway inngår samarbeid med Mo Industripark, Rana Gruber og FREYR Battery

Nominasjoner vurderes av gitaristen selv, manageren og en representant for arrangøren Langsandfestivalen. Vet du om noen som fortjener å vinne gitaren?

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.