Tilfreds med pensjonsforslag

penger

Fellesforbundet og Norsk Industri er tilfreds med regjeringens pensjonsforslag. Regjeringen foreslo fredag at arbeidstakere med innskuddspensjon skal få samlet pensjonen i en egen pensjonskonto.

Kontoen skal følge arbeidstakeren igjennom hele arbeidslivet. Regjeringen er også innstilt på å oppheve 12-månedersregelen, slik at arbeidstakere får med seg opptjent pensjon uavhengig av lengden på arbeidsforholdet.

Forslaget om egen pensjonskonto ble første gang lansert av Fellesforbundet og Norsk Industri, etter frontfagsoppgjøret 2016.

Les også:  Pass på: Nettsvindel øker under julehandelen

Både Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, og Stein Lier-Hansen, adm. dir. i Norsk Industri, sier seg tilfreds med det som regjeringen nå foreslår.

De understreker at regjeringen her kommer partene i frontfagsoppgjøret fra 2016 i møte, med et pensjonsforslag for til sammen 1,4 millioner arbeidstakere i privat sektor som nå får «mer pensjon for hver sparte krone».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.