Telias topp 10 april: Apple fortsatt øverst – Huawei P20 Pro med knallstart

apple

Vi nordmenn kjøper mobiler som aldri før, men de fleste av oss velger de kjente merkene og modellene, men april har også en nykommer på bestselgerlisten.

Huaweis nye flaggskiptelefon P20 Pro går rett inn på en fjerdeplass på Telias liste over de ti mest solgte telefonene i april, men Apples iPhone X ruver fortsatt øverst på pallen.

– Det er interessant, men kanskje ikke helt uventet, at Huaweis nye og mye omtalte flaggskip P20 Pro seiler rett inn på listetoppen og lander på en fjerdeplass, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat, i en kommentar til listen.

Les også:  Lys våken: Elleveåringer overnatter i kirken

Etterspørselen etter den kinesiske mobilen er overraskende stor og det er vanskelig å skaffe nok Huawei mobiler for Telia.

– Vi har utfordringer med å skaffe nok P20 Pro og kunne kanskje solgt enda mer hadde tilgangen vært bedre, så dette er en telefon som markedet har tatt svært godt imot, sier Håkon Lofthus.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes:

Les også:  Nordmenn lar stjernetegn bestemme: Fortsetter å date selv om kjemien er fraværende

Apple iPhone X (1)
Samsung Galaxy S9+ (2)
Apple iPhone 8 Plus (4)
Huawei P20 Pro 128GB (ny)
Apple iPhone 8 (5)
Samsung Galaxy S9 (3)
Apple iPhone 7 (7)
Samsung Galaxy S8 (6)
Apple iPhone SE (9)
Apple iPhone 6s (tilbake på listen)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.