medisiner

1 av 4 nordlendinger er redd for koronasmitte på apoteket

Hver fjerde innbygger i Nordland fylke er redd for å få koronaviruset når de går på apoteket, ifølge en undersøkelse utført av YouGov for Farmasiet. 6 av 10 nordlendinger mener at folk... Les mer »
penger

Kun én av tre kvinner har «fuck you-money»

Bare én av tre kvinner har tilstrekkelig med sparepenger for å kunne forandre sin livssituasjon, for eksempel å si opp jobben eller forlate et forhold. Det viser en fersk undersøkelse fra nettmegleren... Les mer »
pr-o

Ingen er mer opptatt av lokalt juleøl enn trøndere og nordlendinger

Trøndere og folk fra Nord-Norge går sjelden over bekken etter juleøl, og sverger troskap til lokale merker når julen ringes inn. Ingen andre er mer opptatt av lokal tilhørighet til sitt bryggeri... Les mer »
treningsstudio

Nordlendingers beste triks for å unngå trening

Få nordlendinger trener like mye som anbefalt. Og de nordlendingene som faktisk rører på seg har en rimelig bred definisjon av begrepet «fysisk aktivitet». En tredjedel av alle nordlendinger mener de er... Les mer »
microsoft

To av tre nordmenn får ikke gjort det de skal på jobb

Kun en tredjedel av norske kontorarbeidere får gjort det de skal på jobb hver dag, uten å jobbe overtid. Det viser en fersk undersøkelse fra analysebyrået YouGov, gjennomført på vegne av Microsoft... Les mer »
kredittkort

Nå kommer regningen 320.000 har gruet seg til

Mange nordmenn betalte store deler av ferien 2019 med kredittkort og har gruet seg til oppgjørets time. Slik kommer du deg over sommersmellen. Etter den søte feriekløe kommer den sure kredittkortsvie. For... Les mer »
sommer

Ny undersøkelse: 1 av 4 frykter terror på ferie

Mange nordmenn går på ferie med en frykt for terrorangrep i bakhodet. Hele 27 prosent sier at de er redde for terrorangrep når de er på reise. Tallene kommer fra en reiseundersøkelse... Les mer »
fritidsbåter

Nordmenn vil kaste styrbord og babord på sjøen

Forvirring om hva som er styrbord og babord skaper ulykker til sjøs. I en ny undersøkelse kommer det frem at mange har opplevd ulykker eller nestenulykker på grunn av dette. En stor... Les mer »
damesko veske

Nordmenn shopper mindre i utlandet

Ferske tall viser at nesten 30 prosent av oss har redusert shoppingen i utlandet de siste årene. – Både logisk og forståelig, sier sjeføkonom. Undersøkelsen, som er utført av YouGov på oppdrag... Les mer »
musikk podcast iphone

Studenter får bedre karakterer med musikk

Annenhver student mener at riktig musikk kan bidra til bedre karakterer, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Sonos. I tillegg føler 9 av 10 studenter at musikk øker trivselen på... Les mer »