kulturminnefondet

Støtte til bygdas storstue i Sund i Vestvågøy

Kr 375.000 bevilget fra Kulturminnefondet til Sund grendelag. Opprinnelig skolebygning fra 1880 – tallet med påbygg fra 1930 – tallet. Det ble søkt om tilskudd til nytt tak på den eldste delen... Les mer »
bilbrann

Bilbrann i Vestvågøy

Politiet fikk en melding om en bilbrann på Gravdal i Vestvågøy i 13-tiden. Bilen stod i nærheten av en garasje og nødetatene rykket til stedet. Bilbrannen ble slukket. Brannårsaken er uklar, men... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Uvær i Nordland: Buss blåst av veien i Vestvågøy

En buss med to passasjerer har kjørt av veien på E10 i Grundstad i Vestvågøy. Trafikkulykken skjedde i 10-tiden, opplyser politiet. Det skal ikke være noen personskader. Bussen står av veien, ikke... Les mer »
grønt punkt

Nordlendinger vant 200 000 på å skylle og brette kartong!

Totalt 11 heldige vinnere i Narvik, Bodø, Vågan, Vefsn, Mosjøen, Sørfold, Hadsel, Vestvågøy og Sortland delte på 200 000 kroner fra Returkartonglotteriet 2019.  – Hvert kvartal trekker vi på landsbasis ut 30... Les mer »
politibil

Alvorlig trafikkulykke i Vestvågøy: To personer skadet

Politiet melder om en trafikkulykke Nusfjordkrysset i Gravdal på Vestvågøy i 16-tiden mandag kveld. En bil skal ha kjørt av veie og havnet på. Det var to personer involvert i trafikkulykken. Begge... Les mer »
politiet

Slosskamper i Leknes

Det skal ha vært flere slosskamper mellom flere personer på Leknes i Vestvågøy natt til søndag i 4-5 tiden, ifølge politiet. Slosskampene ble løst opp av politiet, det skal ikke ha vært... Les mer »
politi

To biler i trafikkulykke i Vestvågøy – En til sykehus

Politiet rapporterer om en trafikkulykke med to personbiler involvert på Hagskaret i Vestvågøy i 11-tiden fredag. Begge personene kom seg ut av bilene selv. Den ene personen klaget på smerter, men skal... Les mer »
up

Stjålet bil i Lofoten tatt i politisperring

Natt til mandag ble en bil stjålet i Vestvågøy i Lofoten, biltyvene kjørte i retning Svolvær. Bilen ble igjen sett på vei mot Fiskebøl, melder politiet mandag morgen. Bilen stanset ikke for... Les mer »
politi

Mann i Vestvågøy arrestert for vold mot samboer

Politiet har vært på en adresse i Stamsund i Vestvågøy etter at en mann skal ha slått til sin samboer fredag morgen. Politiet har avhørt kvinnen, som ikke er alvorlig skadet. Mannen... Les mer »
up

Ruskjørte uten førerkort i uregistrert bil i Vestvågøy – Tatt for narkotika

To menn i 30-40 årene ble pågrepet i Vestvågøy i 9-tiden i frobindelse med kjøring i rus, kjøring uten gyldig førerkort, kjøring av uregistrert motorvogn og i besittelse av narkotika. Mennene forsøkte... Les mer »