Foto: IDF

LESERINNLEGG: «Palestina» i Arendal

Det årvisse norgesmesterskapet i politiske floskler og annet politikerpreik i Arendal hadde som ventet også sterke innslag om verdens alvorligste konflikter: Ukraina og «Palestina». Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme.... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Podcast fra Bodø går løs på strømpriser og bensinpriser

Det har de seneste månedene vært mange saker i media om rekordhøye strømpriser og drivstoffpriser. Disse sakene og Ukraina-krigen er emnene med hos podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani fra Bodø.... Les mer »
viking

Viking sender bergingsbiler til Ukraina

Viking Redningstjeneste sender to bergingsbiler til Ukraina. Bilene skal bidra til viktig opprydningsarbeid i et land i krig. – Vi er glade for å kunne bidra på vår måte, sier konsernsjef i... Les mer »
ukraina

LESERINNLEGG: Krigen er ikke langt «der borte»

Russere i Norge arresteres for dronebruk. Heimevernet vokter olje- og gassanlegg på land. Sjøforsvaret overvåker rørledninger, oljeinstallasjoner og våre maritime interesser. Og Putin truer med bruk av atomvåpen. Krigen rykker nærmere oss.... Les mer »
Helse Sør-Øst

Har tatt imot over hundre pasienter fra Ukraina

Hittil er det evakuert 103 pasienter til Norge gjennom Medevac-ordningen. 45 av disse pasientene har fått eller får behandling ved sykehusene i Helse Sør-Øst. Helsetjenesten har gitt pasientene livreddende behandling for alvorlige... Les mer »
adecco

ISS og Adecco inngår samarbeid for Ukraina

Krigen i Ukraina har gjort sterkt inntrykk. Adecco og ISS ønsker å hjelpe med det vi kan best – få folk i jobb. ISS rekrutterer rundt 1500 medarbeidere i året, og mange... Les mer »
f-16

Forsvarsministeren på NATO-møte 15. – 16. juni

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram deltar på NATOs forsvarsministermøte i Brussel 15. – 16. juni. Et viktig tema på møtet vil være den militære tilpasningen i NATO sett i lys av Ukraina-krigen. –... Les mer »
nfk

Ber fylkestinget fordømme invasjonen av Ukraina

På første samling etter Russlands invasjon av Ukraina må et samlet Nordland fylkesting fordømme invasjonen og krigshandlingene. Det mener Arbeiderpartiets Linda Veronica Eide og Odd Arnold Skogsholm. De to representantene ber alle... Les mer »
gunnar andreassen

VIDEO: Standup-komikere ler av offentlig pengebruk og pendlerbolig-skandalen

Journalist og podcaster Gunnar Andreassen har invitert de kjente standup-komikerne Martin Soulimani og Bjørn Erik Bryhn for å snakke om nyhetsbildet. I den ferske episoden av podvaset er emnene: laks på Skype,... Les mer »

Rana mottar de første ukrainske flyktningene etter påske

Rana kommune har fått forespørsel om å bosette to ukrainske flyktninger i slutten av måneden. Planleggingsarbeidet til kommunen er godt i gang for mottak og bosetting av totalt 110 flyktninger opplyser Rana... Les mer »