bodøposten android

Ny undersøkelse: Halvparten mener mediene krisemaksimerer koronaviruset

Selv om 2 av 3 nordmenn er fornøyd med mediedekningen av koronaviruset, mener nesten halvparten av oss at mediene har krisemaksimert. Det viser AgendaTrackers ferske undersøkelse som også avslører hvilke medier som... Les mer »
Foto: David Taylor

LESERINNLEGG: Norges utfordrende rolle i Sikkerhetsrådet

Offisielt kostet det skattebetalerne 30 millioner kroner å få kjøpt billett til de neste to års forestilling i Sikkerhetsrådet, hvor statsministeren, utenriksministeren og FN-ambassadøren planlegger å fortelle verden hvordan den helst burde ha sett ut.... Les mer »
israel ap

LESERINNLEGG: Ukulturen for jødehat sitter i veggene

Markeringen i januar av 75-årsminnet for frigjøringen av de nazistiske folkemordsleirene skapte et forvirrende bilde hos mange jøder. Samtidig som europeiske ledere la ned kranser og talte rørende minneord om de døde jødene, kunne... Les mer »
trump

Medieåret 2019: Trump omtales mest, NAV-skandalen ga mest inntrykk

Donald Trump er mest omtalt i norske nyheter og sosiale medier i 2019. Men selv om den amerikanske presidenten dominerer på skjermene og i avisene, er det NAV-skandalen som har gjort mest... Les mer »
jødehat

LESERINNLEGG: Det ustoppelige jødehatet

En ufattelig tragedie fant sted i Pittsburgh, Pennsylvania, under feiringen av shabbat i en synagoge. Det ble raskt klart at massakren på den jødiske menigheten hadde et antisemittisk motiv. Ugjerningsmannen hatet jøder... Les mer »
trump

Nobels Fredspris: Donald Trump, Kim Jon-un og Moon Jae-in er årets bookmakerfavoritter

De to koreanske statsoverhodene, Kim Jong-un og Moon Jae-in, er store oddsfavoritter til å Nobels Fredspris. Nærmeste utfordrer hos Europas største bookmaker er USAs president, Donald Trump. – Ja, tro det eller... Les mer »
trump

Ymte.no avslører Dagbladet i falske nyheter om Trump?

Nettavisen Ymte.no publiserte på fredag en nyhetssak om norske mediers dekning av Trumps intervju med TV kanalen ITV. Dagbladet og VG påstod, feilaktig, at Trump beklaget for å ha re-tweeted 3 videoer... Les mer »
trump

CNN og New York Times favoritter til å vinne Trumps «Fake News»-kåring

USAs president Donald har gjort et stort nummer på Twitter at hans offisielle «Fake News»-kåring kommer mandag 8. januar. Nå har oddsekspertene våknet. Oddsekspertene hos Europas største nettspillselskap, Unibet, har fått med... Les mer »