snøscooter

Lov å kjøre snøskuter til og med søndag 2. mai

Det blir lov å kjøre snøskuter til og med søndag 2. mai. Dette gjelder også for dem som må føre kjørebok. De som ikke har brukt alle turene sine denne sesongen kan bruke dem fram til og... Les mer »
snøscooter

Tre tatt for ulovlig snøscooterkjøring i Mo i Rana

SNO og politiet har gjennomført oppsyn med snøscooterkjøring i Mo i Rana og Storforshei i 17-tiden lørdag . Av fire kontrollerte ble det tre anmeldelser. De ble anmeldt grunnet brudd på motorferdselloven... Les mer »
Aurora Paowertrains

Hurtigruten Svalbard satser på fornybar energi og elektriske snøskutere

Med elektriske og utslippsfrie snøskutere – drevet av solceller og vindmøller – tar Hurtigruten Svalbard batterirevolusjonen til Longyearbyen. I vinter tar selskapet som de første i verden i bruk batteridrevne og utslippsfrie... Les mer »
snøscooter

Ny undersøkelse: Sju av ti ønsker bedre kontroll av scootere

Det viser en fersk undersøkelse gjennomført av Ipsos, på vegne av Norsk Friluftsliv. I undersøkelsen svarte 73 prosent at de var helt, eller ganske, enige i at det bør bli bedre kontroll... Les mer »
snøscooter

Ny forskrift for snøscooter til Kvalvatnet i Beiarn

Beiarn kommune sender nå forslag til lokal forskrift om løype for kjøring med snøskuter til Kvalvatnet på høring, opplyser Beiarn kommune. Forskrift om løype for kjøring med snøscooter til Kvalvatnet, Beiarn kommune,... Les mer »
snøscooter

1 av 4 snøscooterkjørere kjører ulovlig!

Nesten hver fjerde snøscooterkjører kjører der det ikke er lov, viser en rapport. Tallene kommer fra en undersøkelse fra Transportøkonomisk Institutt, som har kartlagt holdninger og adferd blant rundt 4500 snøscootereiere. Av... Les mer »