Norges Skøyteforbund

Nå går startskuddet for Skøyte-VM

Skøyte-VM fra Thilaf, Heerenveen begynner torsdag 11. feb med 3000m damer og 5000m menn. Det norske laget har fått forberede seg godt, og drømmer om medalje på åpningsdagen. For første gang på... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Norge vant lagtempoen og satte ny banerekord i Thialf!

Norges herrelag er igjen best i verden på lagtempo, og slo den over nederlandske banerekorden fra 2012. Jentene fulgte opp og sikret en ny bronsemedalje og en ny norsk rekord i sitt... Les mer »
Norges Skøyteforbund

Hallgeir Engebråten den nye langdistansekongen

Hallgeir tok NMs siste gull på 10.000m med tiden 13.28,73. En forbedring av sin egen personlige rekord med nesten 35 sekunder. Hallgeir som på fredag også tok gullet på 5000m var overlegent... Les mer »
viasat

Viaplay og Viasat 4 viser EM på skøyter

Denne helgen skal Europas beste skøyteløpere på isen i Heerenveen. NENT Group gir deg hele mesterskapet. Fredag 10. januar går startskuddet for denne sesongens EM i hurtigløp på skøyter. Mesterskapet arrangeres i... Les mer »
viasat

Fredag starter verdenscupen i hurtigløp på Viasat 4 og Viaplay

Skøytesesongen er i gang. Slik får du med deg den første verdenscuphelgen fra Minsk på Viasat 4 og Viaplay. For første gang er hurtigløp på skøyter en del av Nordic Entertainment Group... Les mer »
viasat

Even Wetten og Mikael Flygind Larsen blir skøytekommentatorer

De tidligere skøytestjernene skal kommentere hurtigløp på skøyter på Viasat 4 og Viaplay. I juli kom nyheten om at Nordic Entertainment Group har sikret seg rettighetene til å vise skøytesport på sine flater... Les mer »
viasat

Viasat blir skøytesportens hjem de fire neste sesongene

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Nordens ledende underholdningstilbyder, har sikret seg de eksklusive nordiske rettighetene til å vise hovedkonkurransene til ISU, International Skating Union, frem til 2022/23-sesongen. Fra høsten 2019 vil nærmere... Les mer »
sverre lunde pedersen

Kredinor blir hovedsponsor av Sverre Lunde Pedersen

Kredinor og Norges skøyteforbund har tegnet en avtale som innebærer at selskapet blir hovedsponsor for skøyteløperen Sverre Lunde Pedersen frem til og med OL i Beijing i 2022. Sverre Lunde Pedersen er... Les mer »
tilskudd sport

Nå er det skøyteis og klart for vintersport i Bodø

Om du liker vintersport og skøyter har Bodø kommune lagt forholdene til rette for innbyggere i alle aldre. Fem isbaner er preparerte og marka er klar for alle, også for de som... Les mer »