læring lærer klasse

Pårørendeskole for demens i Selfors

Pårørendeskolen høsten 2022 vil være 4 tirsdager i november. Undervisningen vil være på Selfors sykehjem, stua i 2.etasje, oppstart kl. 18.00, opplyser Rana kommune. Her er tidspunktene høsten 2022: 08.11.22 – Undervisning... Les mer »
statens vegvesen

Selfors bru på E6 i Rana blir enveiskjørt i en måned

På grunn av vedlikeholdsarbeid på Selfors bru i Mo i Rana, må trafikken sørover på E6 kjøre gjennom Selfors og via Nesnavegen de neste ukene. Arbeidet på brua starter mandag 19. september,... Les mer »

Trenger flere boliger til flyktninger i Rana

Rana kommune har behov for flere boliger til bosetting av flyktninger. Behovet anslås til 30-40 boenheter. – De som allerede har meldt at de har bolig til leie er vi i gang... Les mer »
politi

Politiet stoppet fest ved Selfors i Mo i Rana

Politiet avsluttet en fest etter klager fra naboer om forstyrrelse av natteroen ved Selfors i Mo i Rana natt til søndag i 4-tiden. En mann i begynnelsen av 20-årene ble innbrakt fra... Les mer »
politi

Politiet måtte oppløse ungdomsfest på Selfors

Mange unge ungdommer var samlet ved Varmosletta på Selfors i Mo i Rana natt til lørdag. Natteravner mente festen var kommet ut av kontroll. Det skal ha vært mye alkoholbruk og støy.... Les mer »
Preben Edvartsen

Preben Edvartsen (20) fra Mo i Rana døde – Nå vil politiet ha tips

Preben Edvartsen (20) ble funnet kritisk skadd på Selfors i Mo i Rana, natt til søndag 11. april. Fire dager senere døde han av skadene på UNN i Tromsø. Andreas Haldorsen, politifullmektig... Les mer »
lege helse

Mann (20) omkom i Rana

Preben Edvartsen (20 år) som ble funnet kritisk skadd på en privatadresse på Selfors i Mo i Rana natt til søndag 11.april, omkom på UNN i Tromsø torsdag 15. april, ifølge NRK.... Les mer »
Statens vegvesen

E6-bru i Rana blir envegskjørt en måned

På grunn av nødvendig vedlikehold blir Selfors bru på E6 i Rana envegskjørt fra 2.mars til 2. april. Det blir i hele anleggsperioden tillatt å kjøre over brua nordover. Sørgående trafikk må... Les mer »
ambulansebil

Boligbrann i Selfors i Rana

Utrykningsenheter rykket ut til Selfors i Rana 1 14-tiden onsdag etter en melding om at det kunne være brann i en enebolig. Politiet oppretter sak da det har vært brann på stedet.... Les mer »
virus

Coronaviruset: Rana kommune åpner luftveisklinikk på Selfors

Luftveisklinikken som nylig ble åpnet tar imot pasienter fra Rana og Hemnes kommuner som har symptomer på coronavirusinfeksjon. Man ønsker å kanalisere disse pasientene til luftveisklinikken for å undersøke pasienter, men også... Les mer »