Sector Alarm

Hold brannøvelse i høstferien

Svært få vet hva de skal gjøre dersom det brenner i boligen. – Hold brannøvelse i høstferien, oppfordrer Tryg Forsikring og Sector Alarm. – Tall fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap viser... Les mer »
brann hus

10 prosent økning i antall brannhendelser

Tall fra Sector Alarm viser en økning i antall brannhendelser på nesten 10 prosent fra 2018 til 2019. – Vi er overrasket over økningen, spesielt i lys av all fokus på brannsikring... Les mer »
julelys

Nyttårsaften er den egentlige røykvarslerens dag!

Julen hos Alarmstasjonen på Sector Alarm har vært preget av høy aktivitet og en stor økning i antall brannsignaler. – Vi har mottatt mange brannsignaler i hele desember, men i jule- og... Les mer »
sector alarm

Tør du å droppe boligalarmen?

All vår erfaring viser at innbruddsfrekvensen i boliger med boligalarm er lavere enn i boliger uten ekstra sikring. Basert på en enkel tanke om risikominimering vil de kriminelle til enhver tid operere... Les mer »
stearinlys

Mange frykter brann i romjulen

Julen er høytid for hygge og glede, men årets siste dager markerer også høysesong for branner i Norge. I følge en fersk undersøkelse gjennomført av MBrain for Sector Alarm oppgir hele 23... Les mer »
brann

Rekordmange brannhendelser

Det har vært en travel helg på Alarmstasjonen hos Sector Alarm. I tillegg til rekordmange brannalarmer har det vært over dobbelt så mange brannhendelser som i en normalhelg og langt flere enn... Les mer »
julelys

Høysesong for brann: Vær oppmerksom på brannfaren!

Det er førjulstid med mørke, lune kvelder, peiskos og stearinlys. Denne perioden er tradisjonelt høysesong for brann og desember er tradisjonelt årets klart verste brannmåned. Sector Alarm oppfordrer derfor alle til å... Les mer »
jul

Bruk nattmatvett i julebordstiden

Vi er på vei inn i julebordsesongen – med tradisjonsrike julebord med kollegaer og gode venner som ofte varer langt ut i de sene nattetimer. Erfaringer fra tidligere år viser at stadig... Les mer »
vann

Unngå vannskader – stopp vannlekkasjen før det er for sent

Vannskader er en av de vanligste årsakene til erstatningsutbetaling fra forsikringsselskapene. Mange av disse skadene kunne trolig ha vært unngått ved en tidlig varsling av fuktighet. I følge Finans Norge oppdages det... Les mer »