sbanken

Sbanken kutter alle boliglånsrenter med 0,5 prosentpoeng nå

Med bakgrunn i den ekstraordinære situasjonen norske boliglånskunder nå står i, har Sbanken i dag besluttet å kutte samtlige flytende boliglånsrenter med 0,5 prosentpoeng. – Dette er ikke tiden for strategisk spill... Les mer »
sbanken

Sbanken kutter renten med inntil 0,5 prosentpoeng

Sbanken har i dag besluttet å kutte renten på lån og innskudd. På samme tid senker Sbanken også renten på mellomfinansiering for å hjelpe kunder i det som nå er en krevende... Les mer »
forbrukslån

Slik oppnår du alle skattefordeler for 2019 før det er for sent

Sparing i BSU og IPS er lukrative ordninger, men for å få fullt utbytte av skattefordelene må innbetaling skje før nyttår. Og hvordan du sparer mest, får du vite her: – Fristen for... Les mer »
sbanken

Sbanken er Norges mest anbefalte bank

I det globale analyseselskapet YouGov sin årlige BrandIndex for 2019 er Sbanken den mest anbefalte merkevaren innen bank og finans. Dette er den sjette prisen for merkevare- og kundetilfredshet eller lojalitet som... Les mer »
sbanken

Lånevekst og bra tall i tredje kvartal for Sbanken

Sbanken ASA fikk et resultat før skatt på 283,2 millioner kroner i tredje kvartal. Netto renteinntekter økte med 87,5 millioner kroner og netto provisjonsinntekter økte marginalt fra tredje kvartal 2018. Utlånsveksten i... Les mer »
sbanken

Ny undersøkelse: Sbanken har mest fornøyde kunder

Sbanken har grunn til å juble etter nok en gang å ha blitt kåret til banken med de mest fornøyde kundene. EPSI Norge presenterte 30. september sin årlige studie av nordmenns bankopplevelser.... Les mer »
forbrukslån

Hver fjerde kunde misfornøyd med banken sin

Bankbransjen er i stadig endring. Ny teknologi og innovative løsninger har satt sitt preg på bankopplevelsen. Men hvilken effekt har disse endringene hatt på bankenes kundetilfredshet? Ifølge studiene til EPSI er det... Les mer »
sbanken

Sbanken endrer renten

Sbanken øker boliglånsrenten med inntil 0,25 prosentpoeng og setter opp innskuddsrenten. Det rimeligste boliglånet i Sbanken får en effektiv rente på 2,75 prosent etter endringen. – Med bakgrunn i Norges Bank sin... Les mer »
sbanken

Sbanken kutter prisen på over 400 fond

Nå blir det billigere for nordmenn å spare i fond. Sbanken mener fondsdistributører tar seg for godt betalt av norske sparere. – Norske sparere kan enkelt spare tusenlapper, sier Sbanken. Forbrukerrådet jubler... Les mer »
sbanken

Nå kan enda flere betale via telefon eller treningsklokke

Titusener av nordmenn kan fra og med i dag betale i butikken med sin telefon eller smartklokke. Sbanken åpner opp betalingstjenestene fra Google, Fitbit og Garmin. – Skal vi tro våre kunder... Les mer »