saltstraumen

LESERINNLEGG: Ikke menneskelig aktivitet bak få ærful i Saltstrømmen

Jeg så på NRK Nordland at ærfuglbestanden minker betraktelig i Saltstrømmen og det var båttrafikken som var årsaken. Min slekt kommer fra øyene på sær på Helgeland. Av Inge Terjan, Kristiansand. En... Les mer »
bilbrann

Bilbrann i Saltstraumen

Politiet rapporterer at natt til onsdag ble det meldt om brann i personbil i Børelva på Saltstraumen utenfor Bodø. Det var kun sjåføren som var i bilen, og vedkommende kom seg ut... Les mer »
politiet

Knuste vindu i Saltstraumen – Ble arrestert

En beruset person skal ha knust ett vindu på grendehuset i Salstraumen natt til søndag, opplyser politiet. Vedkommende blir fraktet i arresten i Bodø og anmeldes for ordensforstyrrelse, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
dykker

Nye arter funnet i Saltstraumen?

Forskere kartlegger dyrelivet i verdens sterkeste tidevannsstrøm Salstraumen utenfor Bodø, og har fått seg flere overraskelser, ifølge NRK. Forskerne fra NTNU Vitenskapsmuseet funnet flere arter de ikke klarer å sette navn på.... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i butikk i Saltstraumen

Det skal ha oppstått en brann i en butikk i Saltstraumen i 12-tiden, ifølge Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå. Brannårsaken skal ha startet grunnet... Les mer »
fartsgrense

14 fikk fartsbot i Saltstraumen

Utryksninspolitiet i Bodø gjennomførte natt til tirsdag trafikkontroll med fokus på hastighet i 60 sone i Saltstraumen. Resultat ble ble 14 fartsbøter, høyeste hastighet som ble målt var 77 km/t, opplyser Nordland... Les mer »
dykker

Drama i Saltstraumen: Dykker savnet

Nødetatene rykket ut til Salstraumen i Bodø etter en savnet dykker søndag kveld. Dykkeren møtte uventet sterk strøm og måtte vente i sjøen på at den skulle avta før han nådde land.... Les mer »
barnehage

Mange nye lekeapparater på Saltstraumen barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Saltstraumen barnehage fått mange nye lekeapparater, opplyser Bodø kommune. Saltstraumen barnehage har fått nye lekeapparater og fallsoner med støtdempende fallunderlag ved apparater som har krav... Les mer »
bil fart

Laserkontroll i Saltstraumen: 5 ble tatt

Politiet opplyser at de har gjennomført en laserkontroll i Saltstraumen natt til mandag. Kontrollen ble tatt i en 60-sone. Det gikk dårlig for 5 bilførere som fikk fartsbøter. En bilfører kjørte i... Les mer »
politi

Politiet: Mann i Saltstraumen omkom

Bodøposten.no trykket tidligere i dag nyheten om en mann som falt i Saltstraumen. Nå opplyser politiet at mannen er omkommet. Mannen på 45 år var norsk og på ferie i Nordland og... Les mer »