peab

Økt omsetning og stabilt driftsresultat for Peab

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en årlig omsetning på cirka 54 milliarder svenske kroner. Nå har Peab offentliggjort kvartalsrapporten tredje kvartal 2019.... Les mer »
peab

Økt omsetning og bedret resultat for Peab første halvår 2019

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en årlig omsetning på cirka 53 milliarder svenske kroner. Nå melder Peab om nettoomsetning på 14.336 MSEK... Les mer »
peab

Bygger blomsterkasser og demokrati på Utøya

Demokrativerksted og små byggeprosjekter stod på planen da Peabs elever og lærlinger i forrige uke var på sitt årlige besøk på Utøya. I år var elleve elever fra Peabskolene i Sverige, og... Les mer »
peab

Peab bygger Nord-Norges største bygg i massivtre

Massivtre er ikke bare positivt for dem som skal bruke bygget. Det gir også mange fordeler for dem som bygger det, mener prosjektleder Roy Gunnar Berg i Peab Bjørn Bygg. Alta omsorgssenter... Les mer »
peab

Rekordtall for PEAB første kvartal 2018

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 15 000 ansatte og en årlig omsetning på 50 milliarder kroner. Tallene for første kvartal i år ser lovende ut med en... Les mer »