politi

Knivdrama i butikk på Mørkved

Politiet i Bodø fikk en melding om at en person hadde dratt frem kniv inne i butikk på Mørkved i 21-tiden onsdag kveld. Politiet raskt på stedet, bevæpnet. Personen var da ikke... Les mer »
politi

Slagsmål på Mørkved – En person skadet

Politiet rapporterer om et slagsmål mellom to personer på Mørkved i Bodø lørdag morgen, i 7-tiden. Politiet har vært på åstedet. En person ble fraktet til legevakt for sjekk av en mulig... Les mer »
politibil

Slagsmål med kniv på Mørkved: To personer skadet

Politiet har rykket ut etter melding om et slagsmål med kniv på en privat adresse på Mørkved i Bodø natt til julaften i 2-tiden. Tre personer skal være involvert, to personer skal... Les mer »
politibil

Kastet ut av utested i Mørkved – Slåss og ble arrestert

En person ble kastet ut av et utested i Mørkved natt til søndag. Personen ble dermed vanskelig og skal ha slått til en vakt. Dette medførte ett kutt over øye til vaken.... Les mer »
politi

Tre biler i trafikkuhell på Bertnes

Tre biler skal være involvert i et trafikkuhell på Bertnes i Mørkved i 16-tiden onsdag, opplyser politiet. Det skal ikke være noen personskader, men det er store kødannelser. Politiet anbefaler nå omkjøring... Les mer »
brann hus

Brann på Mørkved – Flere sendt til sykehus

Politiet rapporterer om en brann i et rekkehus på Mørkved i Bodø natt til tirsdag. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå og en person... Les mer »
kom heim

Utsolgt ekstrakonsert med Min Trio på Kom Heim i Mørkved

Kafeen og konsertscenen Kom Heim på Mørkved åpnet dørene i november i 2017. Serveringsstedet har blitt populært og tiltrukket seg både gjester og musikere. 31. august er det bodøbandet Min Trio som... Les mer »
politi

Voldshendelse på Mørkved: En arrestert og en til sykehus

Politiet i Bodø rapporterer onsdag morgen at en mann i 40-årene er pågrepet etter en voldshendelse på Mørkved. Fornærmede er kjørt til sykehuset i Bodø med skader i en finger og kutt... Les mer »
brann brannbil

Brann i Trollmyra i Bodø

Politiet melder om en brann i et rekkehus i Trollmyra på Mørkved i Bodø onsdag formiddag. En person kom seg ut av brannen, men med mulige røykskader. Omkringliggende leiligheter ble evakuerte og... Les mer »
up

17-åring kjørte bil i Mørkved: Stoppet av politiet

Politiet melder at de natt til tirsdag stanset en ung bilfører i Mørkved i Bodø. Det viste seg at bilføreren bare var 17 år. Nå er 17-åringen anmeldt for kjøring uten gyldig... Les mer »