I 2016 var gjennomsnittlig matsvinn for hver hotellgjest 135 gram. Med flere konkrete tiltak, og økt fokus blant de ansatte, ble mengden matsvinn redusert til 123 gram per gjest i fjor. Det... Les mer »
Det er sesong for skrei og mange familier planlegger en middag med fersk lofottorsk. Og for de som ønsker vin til maten finnes det en underpriset italiener som passer perfekt til skrei.... Les mer »
Store frossenpizza er svært populært, og som en konsekvens av dette lanserte Dr. Oetker sine Rustica-produkter i 2014. Rustica er en norsk produkt-ide, og har sitt utspring i nordmenns spisevaner av frossenpizza.... Les mer »
En ny studie med over 1002 norske respondenter gjennomført på vegne av Nestlé Frokostblandinger, viser at det er betydelig forvirring blant nordmenn om hvor mye fullkorn vi skal spise daglig. Studien viser... Les mer »
Vi spiser alle mat hver eneste dag, og matlaging, kosthold og oppskrifter på mat er viktige for oss alle. Det er også nyheter om nye matprodukter som kommer i butikkene. Bodøposten.no har... Les mer »
Snar kan du se TINEs nye miljøvennlige kumøkk-biler på Bodø-veiene. TINE har nemlig signert en avtale med Air Liquide/Skagerak Energiom å få 50 tank- og distribusjonsbiler over på biogass fra kumøkk innen... Les mer »
Dette er en stor nyhet for alle som liker iskrem. Vårens store nyhet fra Hennig-Olsen er Krone-is Vegan, en vegansk, glutenfri og melkefri Krone-is. Krone-is Vegan er laget på rismelk og kokosolje.... Les mer »
En av Italias mest populære TV-konkurranser vier et helt program til den norske tørrfisken. Denne uken viser MasterChef Italia episoden fra Lofoten. Besøket i Lofoten er ett av to utenlandsinnslag i årets... Les mer »
Med tre av Norges største selskaper i spissen, Tine, IKEA og Storebrand, samt WWF Norge og Zero ønsker Norge 203040-koalisjonen å ta et krafttak for å få flere forbrukere til å ta... Les mer »
I Norge bor nesten 900 000 personer alene, og én av fire av oss spiser middag alene i hverdagen, viser undersøkelsen «Middagsdagboken 2017» fra Ipsos. I løpet av en uke har annenhver... Les mer »