I forbindelse med statsminister Erna Solbergs besøk i Mexico neste uke reiser administrerende direktør i Sjømatrådet, Renate Larsen, sammen med norske eksportører, til Mexico City for å delta på en næringslivsmottakelse i... Les mer »
Bodøposten.no publiserte i mars nyheten om at Peppes Pizza var på vei til å åpne en avdeling av kjeden på Sortland. Pizzarestauranten skal åpnes i Skibsgården. Nå spekuleres det i at også... Les mer »
Norge eksporterte 676 000 tonn sjømat til en verdi av 23,7 milliarder kroner i første kvartal. Det er en volumnedgang på 8 prosent og en verdinedgang på 2 prosent eller 488 millioner... Les mer »
Det er påske i Bodø og med det er det også tid for påskemat. Nordmenn er opptatt av tradisjoner, og matfatet i påskeferien er ikke noe unntak. Påsketradisjonen med egg til frokost... Les mer »
Påske er tid for kos. Vi nyter lam, grillpølser, kvikklunsj, appelsiner og påskeegg. Og til all denne gode maten må vi jo ha godt drikke! Så hva skal du ta med deg... Les mer »
Jubelsalami er Grilstads flaggskip, og Norges desidert mest populære salami som har vært her siden 1974. Pålegget har fulgt nordmenn gjennom generasjoner og er for veldig mange selve definisjonen på en salami.... Les mer »
Peppes Pizza har som målsetting å åpne 50 nye restauranter i løpet av ganske kort tid, og satser nå på mindre byer ned mot 5.000 innbyggere. Svolvær har allerede fått en Peppes... Les mer »
Mat- og kulturfestival Folk og Fisk i Glasshuset i Bodø ble nok engang en vellykket folkefest. Det var masser av god mat å velge mellom, ja det luktet deilige fiskeretter i nesten... Les mer »
Hvert år kastes det 355 000 tonn mat i Norge. Lantmännen Unibake Norge har i dag forpliktet seg til å gjøre en innsats for å nå regjeringens mål om at matsvinnet skal... Les mer »
Vårens grillsesong nærmer seg med stormskritt og en Ipsos-undersøkelse viser at det er i Nord-Norge folk griller mest fisk.
I Nord-Norge sier 20 prosent at de ofte griller fisk, mot kun 14... Les mer »