playstation

Dataspill gir nyttig læring: – De positive egenskapene er mange

På Arna Videregående avkrefter de myten om at dataspilling og skole ikke passer sammen. De har satt positive spillerfaringer i system. Dataspill er Norges mest populære hobby, men ikke alle har fått... Les mer »
forex aksjer fond

Manpower: – Her kommer jobbene!

ManpowerGroups arbeidsmarkedsbarometer som ble offentliggjort 17. september er det mest optimistiske på åtte år. Det er i finanssektoren, offentlig sektor og i industrien at flest ser etter folk.  – Dette er ikke... Les mer »
manpower

Manpower: – Størst jobboptimisme i industrien

Norske arbeidsgivere er mer optimistiske enn på lenge. ManpowerGroups arbeidsmarkedsbarometer viser at det er i industrien at optimismen og planene om nye ansettelser er størst.  – Bemanningsutsiktene i Norge er de sterkeste... Les mer »
cv mal

Norges nye ledertalenter får være toppledere for en dag

Fremtidens arbeidsplasser skal utvikles av neste generasjons ledere, og 19. september får unge ledertalenter fra hele landet en smakebit på hverdagen som toppleder.  «Leder for en dag» er et årlig initiativ og... Les mer »
manpower

Manpower samarbeider med Bergen Spillfestival

Siden i fjor høst har Manpower satt fokus på at unges spillerfaring er relevant for arbeidslivet. Dette fikk Bergen Spillfestival med seg, og de kontaktet Manpower for å spørre om de var... Les mer »
manpower

ManpowerGroup inngår samarbeid med Toppfotball Kvinner

Utfordringer med å kombinere karriere og toppfotball fører til at mange kvinner i norsk toppfotball slutter for tidlig. Et nytt karriereprogram fra ManpowerGroup skal endre på dette, løfte norsk kvinnefotball til internasjonale... Les mer »
bedrift lønn avtale

Ny undersøkelse: Norske arbeidsgivere vil ansette flere

Optimismen i arbeidsmarkedet øker, men rett kompetanse er mangelvare. «Lynutdanning» kan gi medarbeidere det som kreves.  Arbeidsgivere over hele landet sier de vil ansette flere i løpet av årets tredje kvartal, viser... Les mer »
manpower

Etter 250 jobbsøknader holdt Terje (53) på å gi opp – Fikk jobb via Manpower

Å bli arbeidsløs etter fylte 50 er ingen spøk. Terje Røed-Hansen fra Ytre Enebakk har videregående skole og et par datakurs. Det gjorde ham sårbar da arbeidsgiver Veritas nedbemannet. Terje mistet jobben... Les mer »
manpower

Manpower kåret til Årets Bemanningsbyrå

Juryen i bransjekonkurransen FINN Jobb Awards framhevet Manpowers rolle som innovativ døråpner til arbeidslivet. – Vi er utrolig stolte av å bli kåret til årets bemanningsbyrå. Manpowers samfunnsrolle og det at vi... Les mer »
avtale enighet

Manpower: Solid jobboptimisme i norske virksomheter

97 prosent av norske arbeidsgivere planlegger å beholde eller øke antallet ansatte frem mot sommeren. Det er høyere enn på samme tid i fjor, melder ManpowerGroup. – Med så mange optimistiske virksomheter... Les mer »