politi

Aggressiv pubgjest på Leknes arrestert

Politiet fikk en melding om en aggressiv gjest på en lokal pub på Leknes natt til tirsdag i 1-tiden. Mannen har gått til angrep på andre gjester. Ingen av gjestene skal ha... Les mer »
ambulansebil

Påkjørt i oppkjørsel i Leknes: En person skadet

Ambulanse og politi rykket ut til privatadresse i Leknes på Vestvågøy etter en melding om at en person ble påkjørt i en oppkjørsel natt til torsdag. Vedkommende ble sjekket av ambulanse og... Les mer »
pils

Slåssing på pub i Leknes

Politiet rapporterer om slåssing på en pub i Leknes sentrum natt til lørdag. En mann lå på bakken, ifølge politiet. Politiet har vært på stedet og det skal ikke ha vært synlige... Les mer »
avinor

Anbefaler ny storflyplass på Leknes og ny veiløsning i Lofoten

Et prosjekt i regi av Avinor og Statens Vegvesen har utredet «Framtidig transportløsning for Lofoten, Ofoten og Vesterålen». Prosjektets styringsgruppe anbefaler ny storflyplass på Leknes og ny veiløsning mellom Svolvær og Leknes.... Les mer »
politiet

Dame i 60-årene savnet i Leknes

Politiet lette etter en savnet dame med rullator. Damen skal ha vært savnet siden 10-tiden tirsdag. Beskrivelseen av damen var grå kåpe, gråe sko, sort bukse, halvlangt/kort grått hår. Den savnede damen... Les mer »
up

Trafikkulykke i Leknes: Bilfører til sykehus

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke på Skifjordveien i Leknes 13-tiden tirsdag, nyttårsaften. En bil har havnet i grøfta og det var en person i bilen. Ambulanse, brannvesen og en politipatrulje... Les mer »
politi

Dørvakt på Leknes til legevakten

Politiet rapporterer om en voldshendelse på et utested i Leknes natt til lørdag. Dørvakten skal ha blitt slått til. Politiet har pågrepet en mann i 20 årene. Sak er opprettet og etterforskning... Les mer »
politi

Forsøkte å klatre inn i politibil i Leknes

En mann mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra Leknes sentrum i Vestvågøy kommune i Nordland natt til fredag grunnet beruselse. Mannen i 20-årene forsøkte også å klatre inn i cellerommet på politibil... Les mer »
politiet

Slosskamper i Leknes

Det skal ha vært flere slosskamper mellom flere personer på Leknes i Vestvågøy natt til søndag i 4-5 tiden, ifølge politiet. Slosskampene ble løst opp av politiet, det skal ikke ha vært... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway: Spurtseier til van der Poel på første etappe

Mathieu van der Poel knuste alle i spurten og vant som i fjor den første etappen i Arctic Race of Norway. Det nederlandske stjerneskuddet som sykler for Corendon-Circus har ikke deltatt i... Les mer »