fobi

20.000 samtaler hittil i år om selvmordstanker

Kirkens SOS passerte denne helgen samtale nr 20.000 hittil i år med mennesker som sliter med selvmordstanker. Volumet og andelen samtaler med dette som tema er omtrent som på samme nivå som... Les mer »
kirkens sos

Kirkens SOS: – Mange har vært ensomme denne påsken

Kirkens SOS har besvart 2885 samtaler mellom palmesøndag og påskeaften. Det som skiller seg mest ut er at flere av samtalene handler om ensomhet.  – Årsaken til dette er sammensatt, sier kommunikasjonsleder Monica... Les mer »
påske

Kirkens SOS: – Enda høyere alvorlighetsgrad denne påsken

Kirkens SOS har besvart 2391 samtaler mellom palmesøndag og påskeaften. 25% av samtalene har omhandlet selvmord, en økning fra 21% året før. – I påsken i fjor så vi en dobling av... Les mer »
samsung mobil

Kirkens SOS melder stor økning i samtaler om ensomhet: – Nå må det snu!

Kirkens SOS har besvart 2256 henvendelser på telefon mellom 23. og 27. desember i år. Det er 450 henvendelser i døgnet og ca. 19 henvendelser i timen. Alvorlighetsgraden i mange av samtalene... Les mer »
begravelse

Kirkens SOS takker kongehuset for åpenhet om Ari Behn

Etter dødsfallet ble kjent 25. desember, har Kirkens SOS merket økt pågang i antall innkomne anrop. Fra rundt 600 anrop på julaften, økte tallet til 800 og 950 på henholdsvis 25.desember og... Les mer »
kirkens sos

Over 22 000 samtaler med Kirkens SOS så langt i sommer

Ensomheten tar ikke ferie. For noen er en fortrolig samtale med en av de frivillige i Kirkens SOS den eneste kontakten de har i løpet av ferietiden. Kirkens SOS er tilstede døgnet... Les mer »
kirkens sos

Flere unge chatter med Kirkens SOS i påsken

Fra palmesøndag til og med langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler, det er en økning på drøye 50 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Også antall besvarte SOS-meldinger, som er en... Les mer »
kirkens sos

Kirkens SOS samler kreftene for å hjelpe flere

1. januar 2019 ble Landsforeningen Kirkens SOS et faktum. Etter 45 år som nettverksorganisasjon samles Kirkens SOS. – Samlet kan vi drive mer effektivt. Hver krone spart i administrative kostnader betyr en... Les mer »
apple

Over 3000 samtaler så langt i julen til Kirkens SOS

Behovet for noen å prate med er stort i julen, mange forteller om ensomhet. Kirkens SOS holder åpent gjennom hele høytiden, og har så langt besvart 3030 samtaler via telefon og internett.... Les mer »