Norsk Juleindeks er en faktabasert statistikktjeneste som måler og følger med på hvordan julestemningen i Norge utvikler seg, og hva som er med på å påvirke den dag for dag gjennom adventstiden.... Les mer »
Halvor Bakke elsker jul og sammen med kjendiskokk Kjartan Skjelde, åpner han sitt julepyntede småbruk i Stavern og inviterer kjente personer til en herlig adventstid med pynting, musikk og utsøkt julemat. Fire... Les mer »
I 2016 samlet det norske folk inn rett over 30 millioner kroner i grytene. Frelsesarmeen setter i disse dager ut den tradisjonsrike julegryta igjen. For mange byr den på julestemning, for andre... Les mer »
De søte små tre-dyrene pynter allerede i mange hjem verden over, og det kommer kontinuerlig nye og unike «must haves» til den eksisterende serien. Nå fås de populære, håndlagde pole pole animals... Les mer »
Julestemingen kommer sakte sigende inn i de norske hjem på denne tiden av året, og det merkes også i redaksjonen hos Bodøposten.no at julen er i ferd med å komme. Bodåposten.no har... Les mer »
Førjulstiden er en høytid også for å lage dekorasjoner og utøver hobbyaktiviteter sammen med familien. Her viser vi deg en dekorasjon på brett, og en kreativ hengende adventskrans. Det beste med å... Les mer »
Er du interessert i mat? Da vil du elske vår store artikkelserie om mat. På Bodøposten.no kan du nemlig lese massevis av gratis nyheter og artikler som mat. I Bodøposten.no sin artikkelserie... Les mer »
I 2014 skjedde en liten sensasjon; juleheftet Norsk Donald ble utsolgt i store deler av Nord-Norge. Grunnen var historien Helt på vidda, hvor Donald og de tre nevøene hans, Ole, Dole og... Les mer »
Finn.no lanserer for første gang et brukt alternativ i julehandelen basert på statistikk over hva som trender på bruktmarkedet. Årets bruktjulegave er Lego. Lego er det aller mest populære produktet innen Foreldre... Les mer »
Ikke shop til you drop – husk middag på Black Friday i Bodø sentrum. Hele 13 spisesteder i Bodø holder nemlig «Middag for en hundrings» nå på fredag. Dermed kan bodøværinger ta... Les mer »