tremøbler

Ny undersøkelse: Bruk av tre i innredning er bra for helsa

I en ny undersøkelse kommer det frem at mange er positive til å innrede med trevarer, og at synlig treinteriør gir et godt psykososialt miljø. – Folk er jevnt over kjempepositive til... Les mer »
stelton

Gjør deg klar til høstkvelder med nyheten Solis oljelampe fra Stelton

Solis oljelampe er enkel, nesten monumental i formspråket. Designeren Søren Refsgaard har lekt med motsetningene i materiale, form og farger. Oljelampen er laget av metall – et materialvalg som refererer til Steltons... Les mer »
møbler

Høyere priser på Bohus i Mo i Rana: Må betale 1000 kroner mer for samme sofa!

Møbler koster mer i Bohus-butikker i Nord-Norge enn ellers i landet. Det betyr at du må betale opptil 1000 kroner mer for samme sofa enn om du hadde bodd sørpå opplyser Pengenytt.... Les mer »
pressenytt

Matte fra Mo i Rana vinner internasjonal designpris

Oppstartsbedriften Heymat fra Mo i Rana har som første norske designbedrift gått til topps under den prestisjetunge NYCxDESIGN Awards. – Dette er utrolig stort for oss! Vi satser hardt på å få... Les mer »
codan

Halve Norge pusset opp hjemme – Men noe bør du ikke gjøre selv

En ny undersøkelse viser at hele 49 prosent har oppgradert boligen de eier det siste året. – Noen ting bør du leie inn håndverkere til å gjøre, hvis ikke kan det bli... Les mer »
ipad

Ny undersøkelse: Bærekraft motiverer flere til å flytte sammen

Datingappen happn har i samarbeid med IKEA kartlagt hvilke holdninger norske single har til relasjoner og til å bo sammen. Resultatet viser at én av to ser på bærekraft som en viktig... Les mer »
pressenytt

Svolværing får utmerkelse for Munchmøbler

Andreas Engesvik fra Svolvær har designet møblene til det nye Munchmuseet i Oslo. Nå mottar han DOGA-merket for design og arkitektur.  Utmerkelsen deles ut torsdag 11. mars i en direktesendt prisseremoni i... Les mer »
handeland

Slik får du orden på hjemmekontoret ditt

Når kontorplassen din plutselig blir mer hjemme enn først antatt og du skal holde orden på alle ringpermer, mapper og bøker, kan det fort bli rotete hvis du egentlig ikke har plass.... Les mer »
Hadeland Glassverk

Høstnyheten LUZ fra Hadeland Glassverk lyser opp i høstmørket

De nye lysestakene i serien LUZ, er minimalistisk elegante i tre høyder. De skaper en harmonisk og lun stemning på mørke høstkvelder. LUZ er designet av Maud Gjeruldsen Bugge. De stilrene lysestakene... Les mer »
rusta

Høstnyheter til spisebordet fra Rusta i Bodø

Dekk høstens fineste bord med keramikk, munnblåst glass og detaljer i tre! Blant Rustas interiørnyheter for høsten finnes det mange fine og rimelige produkter til borddekkingen.  Trenden med naturmaterialer fortsetter og Rustas... Les mer »