musikk podcast iphone

Mobilvirus spres via MMS

Flubot har fått en ny smittebølge, og denne gang spres det via MMS. – Ikke trykk på ukjente lenker. Ice registrerer at mobilviruset Flubot igjen har fått et oppsving, og denne gangen... Les mer »
coronaviruset

Coronaviruset: Ice deltar ikke på Mobile World Congress 2020

Ice har fulgt nøye med på situasjonen etter utbruddet av det nye coronaviruset, og etter en helhetlig risikovurdering har selskapet besluttet å ikke delta på årets mobilkongress i Barcelona. – Det viktigste... Les mer »
ice

Ice gir fordeler til små bedrifter

Små bedrifter får sjelden de samme fordelene som de store. Derfor har mobiloperatøren Ice lansert iceSMB, et abonnement med mye mobildata til en lav pris, rettet mot små og mellomstore bedrifter. Mobilmarkedet... Les mer »
ice

Ice lanserer billig abonnement for ungdom

Ice lanserer «iceUng», et helt nytt mobilabonnement i Norges nye mobilnett som gir mye data for pengene for alle under 24 år. – Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle mobilbransjen. Du skal... Les mer »
ice

Ice er årets mobilselskap 2019

Tirsdag kveld var norsk telekombransje samlet til utdeling av Gulltasten-prisene, der Ice ble tildelt prisen årets mobilselskap 2019. Ifølge juryen er ice «en utfordrer som blir stadig synligere i det norske markedet. I... Les mer »
Norges Skiskytterforbund

Ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund

Mobiloperatøren ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund og inngår egen samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. Avtalen ble signert i Anterselva på treningssamling for landslagene fredag.  – Norges Skiskytterforbund... Les mer »
iphone x

Ice lanserer MobilBytte

Nå lanserer Ice MobilBytte, som gir kunder både rentefri finansiering ved kjøp av nye mobiltelefoner og skjerm- og skadeforsikring inkludert i prisen. – Dagens lansering av MobilBytte stiller seg i rekken av... Les mer »
iphone barn

Norgesnyhet: Ice lanserer gratis mobilabonnement!

Nå kan foreldre bestille gratis mobilabonnement til barna under 13 år, med hele 1 GB data, fri bruk av SMS/MMS og ubegrenset taletid til 3 valgfrie numre. – Et gratis mobilabonnement til... Les mer »
ice

Ice sikrer frekvens og viderefører unik arealdekning

Ice fortsetter som nasjonal leverandør av unik og overlegen arealdekning til mobilt bredbånd. I dag ble det bekreftet at Ice får videreført tillatelsen til å bruke 450 MHz frekvensen i 20 nye... Les mer »