bisnode

Venter konkursrush i april!

Antall konkurser økte med hele 21,4 prosent fra november i fjor til mars i år. I mars måned gikk derimot antall konkurser og tvangsavviklinger ned med 14,1 prosent i forhold til samme... Les mer »
tel aviv

The Setai Tel Aviv åpner

Hotellkjeden The Setai åpner sitt nyeste hotell The Setai Tel Aviv, på Middelhavskysten ved inngangen til den antikke byen Jaffa. Offisiell åpningsdato er den 20. april. Den urbane resorten med 120 gjesterom... Les mer »
kultur

Clarion Hotel med nordisk storsatsning på kultur

Clarion Hotel tar utviklingen av mennesker og internkultur i Norden til et helt nytt nivå gjennom ansettelsen av Elisabet Søyland og Frida Pålsson Werntoft som nye Directors of Passion. Søyland i Norge,... Les mer »
påskeegg

Dette hotellet inviterer til påskeeggjakt med premier!

Om du liker en tur i byen og har litt tid til overs bør du snart vurdere å kikke etter påskeegg som er gjemt unna i Bodøs gater. Finner du et vanker... Les mer »
nordens beste

Clarion Hotel kåret til «Nordens beste hotellkjede»

Torsdag mottok Clarion Hotel prisen “Nordens beste hotellkjede” på Business Travel Awards i Helsinki. I løpet av samme utdeling mottok også Nordic Choice Hotels prisen for “beste salgsorganisasjon”. Det var stolte medarbeidere... Les mer »
hotell israel

Hotellet The Dave – West åpnet i Tel Aviv

Et nytt lavprishotell for unge, urbane reisende ble nylig åpnet i Tel Aviv. The Dave – West er det første i en ny serie eiendommer eid av Brown Hotels, som tilbyr mer... Les mer »
na reisetips

Scandic Havet i Bodø blant landets beste hoteller

Nettavisen-lesere har stemt frem det de mener er Norges beste hoteller. Årets kåring på Norges beste hotell er basert på nominasjoner fra leserne, og deretter en avstemning over hotellene. Hotel Ullensvang fikk... Les mer »
scandic

Scandic kuttet matsvinn med over 85 tonn i 2017

I 2016 var gjennomsnittlig matsvinn for hver hotellgjest 135 gram. Med flere konkrete tiltak, og økt fokus blant de ansatte, ble mengden matsvinn redusert til 123 gram per gjest i fjor. Det... Les mer »