halloween

Oktoberfest i lekebutikkene

Nordmenn brukte omtrent like mye penger i butikkene i oktober som måneden før. Vekstvinneren i oktober var leketøy. – Halloween-feiringen har nok tatt skikkelig av i år, sier Kjetil Bøe, leder for... Les mer »
halloween

Skummelt mye matsvinn av gresskar

Oktober er høysesong for gresskar og mange kjøper det i forbindelse med feiringen av Halloween. Det er uhyggelig hvor mange gresskar som havner i søpla fordi mange glemmer at gresskar er mat!... Les mer »
tryg

Halloween i Mo i Rana: Slik gjør du spøkelsene mer synlige

I dag vil mange små svartkledde vampyrer, spøkelser og hekser være ute etter knask i Mo i Rana. Barn i gatene på halloween er gjerne kledd i mørke farger, og kan være en utfordring... Les mer »
pernod

Pumpkin Martini anyone?

Halloween er rett rundt hjørnet, og for de voksne av oss som ikke feirer med godterier kan man heller ta seg en lekker Halloween drink: Absolut Spooky Pumpkin Martini. Den er ikke... Les mer »
kirke

Åpne kirker over hele landet

I år samles for første gang hele Den norske kirke om et felles prosjekt allehelgenshelga, 2.-3. november. Hundretalls kirker åpnes over hele landet førstkommende helg. Førstkommende helg oppsøker veldig mange kirkegårdene for... Les mer »
barn halloween

Ta denne praten før barna går ut på halloween!

Hærverk, tyveri av godteri og overdreven skremming. Det er gjengangerne du bør snakke med barna om før de går ut på halloween. – Tyveri av godteri skjer faktisk, og er dette grovt... Les mer »
natt sentrum

Halloween: I mørket er alle unger grå

Torsdag går mange små på godterijakt i mørke kostymer uten refleks. – Fest reflekser i kostymet til barna og vær ekstra oppmerksom hvis du skal kjøre bil i boligstrøk. – Da blir... Les mer »
codan

Lys opp barna på Halloween

Med flust av barn ute på veiene for å feire Halloween og jakte på godteri, er det viktig å huske på at det kan være vanskelig å se dem i høstmørket. Her... Les mer »
halloween

Stadig flere feirer halloween

Oppslutningen rundt halloween har doblet seg på få år. 31. oktober har blitt en viktig merkedag i Norge, viser nye tall fra SIFO. Det er bare å venne seg til oransjefarget butikkpynt,... Les mer »
aga

Lag skummel tåke til Halloween med tørris!

Overrask med skumle røykeffekter til Halloween-festen. Lag en tåkedis over middagsbordet eller by på et rykende heksebål. Alt du trenger er litt tørris og varmt vann. Kjøp tørris på et av AGAs... Les mer »