ferie

Reiseaktiviteten øker: Disse tingene må aldri legges i innsjekket bagasje

If og Europeiske Reiseforsikring ser nå en markant økning i antallet forsikringssaker knyttet til tap eller skader på bagasje og eiendeler. Enkle grep kan spare den reisende for både bryderi og økonomisk... Les mer »
Europeiske Reiseforsikring

Åpner opp for reiser i EU, Schengen og Storbritannia – Også for ikke-vaksinerte

Europeiske Reiseforsikring, som er en del av If, åpner nå opp og gir kundene gyldig reiseforsikring i EU, Schengen-området og Storbritannia fra og med 27. mai. Dette til tross for at Utenriksdepartementet... Les mer »
ferie

Reiseekspert: – Ikke kjøp reiser du kanskje ikke får dratt på

Usikkerhet rundt vaksinesituasjonen skaper økonomiske fallgruver. Europeiske Reiseforsikring ønsker derfor å advare norske reisende. Europeiske Reiseforsikring opplever nå en solid økning i antallet henvendelser fra kunder som planlegger å reise utenlands i... Les mer »
beijing

Europeiske dekker avbestillinger til Kina

I forbindelse med utbredelsen av coronaviruset, har Europeiske Reiseforsikring besluttet å dekke avbestilling av reiser til Kina. Kunder som har bestilt og betalt en reise til Kina eller Hong Kong, vil få... Les mer »
if forsikring

Flere voldtekter i Hellas

De siste ukene har Europeiske Reiseforsikring fått meldt inn fire voldtekter av unge, norske jenter i Hellas. Alle sakene har likhetstrekk, og Europeiske har aldri tidligere sett en slik konsentrasjon av anmeldte... Les mer »
strand ferie sommer

Sommerferien: Venter skadetopp denne uka

De siste to-tre ukene har antallet reiseforsikringssaker nesten doblet seg. Skadesenteret til Europeiske Reiseforsikring har i øyeblikket rundt 600 telefoner daglig fra nordmenn som trenger hjelp på reise. På toppen av dette... Les mer »