bildekk

Lager dekk av resirkulert gummi, gamle plastflasker og risskall

Continental fortsetter å lage dekk av resirkulerte materialer, og målet er at alle deres dekk er laget av utelukkende bærekraftige materialer innen 2050.  -Continental er på vei mot å bli den mest... Les mer »
continental

Continental leverer teknologi og dekk til nye Volkswagen ID.3

En server fra Continental er et sentralt element i den nye elbilen Volkswagen ID.3. Bilen, som er verdens første som skal bli karbonnøytral i både produksjon og livsløp, vil også bli levert... Les mer »
continental

– Kan hindre en rekke ulykker mellom bil og sykkel

Continental har utviklet en liten radar som kan monteres på bilen for å forhindre ulykker mellom biler, sykler og gående.  Teknologiselskapet Continental har avduket en ny kortdistanseradar som vil gjøre det tryggere... Les mer »
racingbil

Lanserer elektrisk off-road racing

Continental er med som partner i det nye Extreme E-mesterskapet som lanseres i 2021. I dette mesterskapet skal man kjøre off-road racing med elektriske biler.  Elektrisk motorsport er i vinden, og Formel... Les mer »
continental

Nye transportbånd fra Continental i oppdrettsnæringen

Continental lager ikke bare dekk og produkter til bilindustrien. Det tyske selskapet har også laget en ny type transportbånd som har blitt brukt med stor suksess i norsk oppdrettsindustri.  Continentals lukkede transportbånd... Les mer »
continental

VIDEO: Nordmenn stoler på antiskrensen

En fersk undersøkelse viser at over 70 prosent av nordmenn mener antiskrens eller elektronisk stabilitetskontroll reduserer antall ulykker på veiene. – Det er positivt at folk har tiltro til disse systemene, men... Les mer »
continental

Ekspert: Livsfarlig å kjøre med vinterdekk om sommeren

Dekk kan se ganske like ut, men selv om både vinter- og sommerdekkene er svarte og laget av gummi er det stor forskjell på dem. I en ny undersøkelse utført av InFact... Les mer »