codan

Halve Norge pusset opp hjemme – Men noe bør du ikke gjøre selv

En ny undersøkelse viser at hele 49 prosent har oppgradert boligen de eier det siste året. – Noen ting bør du leie inn håndverkere til å gjøre, hvis ikke kan det bli... Les mer »
codan

– Ikke glem dette i bilen i vinterferien

I de nærmeste ukene er det mange som setter seg i bilen for å dra på vinterferie. – Mange glemmer viktig utstyr som kan redde dem ut fra en vanskelig situasjon, sier... Les mer »
vinter trafikk

Risikerer bilhavari: Under halvparten har full kontroll

En ny undersøkelse viser at under halvparten har full kontroll på om de har drivstoff på tanken eller strøm igjen på batteriet når de kjører bil. – Vi opplever en økning i elbileiere... Les mer »
lyd høyttalere radio

1 av 4 i Nord-Norge irriterer seg over støy fra naboen

En ny undersøkelse viser at støy er det som irriterer flest med naboen. Hele 20 prosent irriterer seg over naboens støy, og verst er det for de som bor i blokkleilighet. Norstat... Les mer »
iphone

Ny undersøkelse: 20% vet om forsikringssvindel

Forsikringssvindel er et stort problem. En ny undersøkelse viser at 2 av 10 kjenner noen som har jukset med forsikringen. – Omfanget er nok dessverre enda høyere, sier forsikringsselskap. Tallene kommer fram... Les mer »
jul

Disse julegavene bør du forsikre

De fleste gavene du får til jul er dekket gjennom reise- og innboforsikringen din. Er du derimot så heldig å få en gave med verdi over 25 000 kroner, kan du trenge... Les mer »
bil ratt speedometer

Vi bulker mest dagene før lillejulaften

De siste årene har 21. og 22. desember ligget på bulketoppen. – Glatte veier og julestress kan være en farlig kombinasjon, advarer Codan Forsikring. I fjor var fredag 21. desember dagen med... Les mer »
bil ratt speedometer

«Ingen» innrømmer å ha bulket inn i andre

Nesten 16 prosent av oss har opplevd at bilen er blitt skadet på en parkeringsplass, men kun noen få innrømmer å selv ha bulket borti en bil. – Noen må stå bak... Les mer »
bolig bil

2 av 10 får ikke stoppet vannet

Oppdager man en vannlekkasje er det viktig å få skrudd av vannet raskt. Det kan forhindre omfattende og kostbare skader. Nå viser en ny undersøkelse at 20 prosent ikke vet hvor stoppekranen... Les mer »
hus vinter

350 000 har skadet seg på glatta det siste året

Hver vinter skader tusenvis av nordmenn seg når de faller på isen. Unge skader seg mer på isen enn andre, viser ny undersøkelse. – Man må ikke være flau over å bruke... Les mer »