Norges Bueskytterforbund

Lukter medaljer under Junior VM i Bueskyting

Denne uken deltar 11 ungdommer fra det norske landslaget i bueskyting på junior VM i Madrid. Noen av ungdommene skyter til vanlig i eliteklasse i Norge, og har både europa- og verdensrekorder... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Sølvmedalje til Faugstad i VM i bueskyting

19 åringen fra Klepp i Rogaland skjøt seg fra en 68 plass innledende og helt til en gullfinale. Faugstad som også er ranket på verdensbasis som nummer nr. 70 imponerte verden med... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Anders Faugstad (19) til gullfinale i VM for seniorer

Anders Faugstad imponerer under verdensmesterskapet i bueskyting i den nederlandske byen ‘s-Hertogenbosch. Og sammen med Sunniva Lislevand (20) satte de også en ny verdensrekord i mix lag! Etter noen spennende finaler står 19... Les mer »
World Archery

God start for Norge under VM i bueskyting

Denne uken deltar 11 bueskyttere fra Norge i VM i bueskyting. Det foregår i den nederlandske byen ‘s-Hertogenbosch. Totalt er det med nesten 600 bueskyttere fra hele 90 forskjellige land. Det er... Les mer »
bueskyting vm

Anette Londal debuterte i VM og havnet på 5. plass

Etter en nervepirrende finale igår kveld mellom Anette Londal (25 år) og Nickolas Tomas fra Storbritania, endte stillingen 6-2 i favør til Tomas. -Anette har gått ned med flagget til topps etter... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

VIDEO: Norske bueskyttere satser på finaleplass

Landslagets Compound gruppe er klar for avreise til Antalya i Tyrkia lørdag 18. mai. Der kan det bli tøff konkurranse for de norske skytterne under Stage 3 av verdenscupen. Norges landslagsgruppe på... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Bronse til Faugstad under EM i Samsun

De norske skytterne viste seg godt under EM Innendørs i Samsun forrige uke. og helt tomhendt hjem dro de ikke. Anders Faugstad tok bronse i klassen Compound Junior Men, etter en sterk... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Sikter mot medaljer under EM i Bueskyting i Samsun

De norske utøverne reiste til Samsun i Tyrkia i går for å skyte om medaljer under innendørs EM i Bueskyting. – Vi stiller med de beste utøverne våre som har prestert godt... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

VIDEO: Norske bueskyttere prøver lykken i Vegas!

Den kommende helgen er det klart for et internasjonalt stort stevne i Las Vegas. Totalt deltar over 3500 bueskyttere fra hele verden, og 17 av dem er norske. Det blir en spennede... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Topper formen før innendørs EM

Flere av de norske landslagsskytterne som skal representere Norge i EM innendørs skive i slutten av februar, fikk brynet seg på verdens beste skyttere i helgen. To av verdens beste skyttere fra... Les mer »