af gruppen

AF Gruppen skal bygge ny lufthavn i Mo i Rana

Avinor har inngått avtale med AF Gruppen om bygging av ny lufthavn i Mo i Rana. Partene har vært gjennom en samspillsfase for å optimalisere tekniske løsninger og anleggsgjennomføring, og er nå... Les mer »
ferie

Reagerer kraftig på utsettelse av Polarsirkelen Lufthavn

Næringslivstopper i Rana er kritisk til Avinor etter at de kom med nyheten om at flyplassprosjektet på Mo blir utsatt med halvannet år, opplyser Rana Blad. Mo Industripark er blant dem som har lagt... Les mer »
avinor

Ny flyplass i Mo i Rana: Anbefaler lengre rullebane, men utsatt åpning

Avinor er i en samspillsfase med entreprenøren, AF Gruppen, om bygging av den nye flyplassen i Mo i Rana. Forhandlingene er i en avgjørende fase. Avinor konstaterer nå at det ikke vil... Les mer »
avinor

Nye Bodø lufthavn kunngjør konkurranse på kontrakt verdt 2,2 milliarder

Avinor skal sammen med Bodø kommune og Forsvaret bygge en ny lufthavn som etter planen skal stå ferdig i løpet av 2029. Kostnadsrammen er på 7,2 milliarder, hvor Avinor bidrar med 2,6 milliarder, mens resten skal... Les mer »
avinor

Oslo lufthavn mest punktlig i Europa

Ferske tall fra Eurocontrol viser at Oslo lufthavn var den mest punktlige flyplassen på avganger i 2022. Målingen er gjort for de 20 største flyplassene i Europa. Eurocontrol som er Europas fellesorgan... Les mer »
ferie

Ny flyplass i Bodø: – Et Nordland i rivende utvikling

– At styret i Avinor nå har vedtatt å bygge ny flyplass i Bodø er enda en bekreftelse på et fylke som er i rivende utvikling. At både byer og distrikt beveger... Les mer »
avinor

Norwegian med 11 nye ruter fra Avinors flyplasser

Norwegian lanserer 11 nye ruter fra Avinors flyplasser og øker antall avganger til populære destinasjoner for sommeren 2023. – Det er gledelig å se at Norwegian fortsetter å satse på det norske... Les mer »
ferie

Avinor og entreprenørene inviterer flyplass-naboer i Rana til møte

Avinor og entreprenørene Tore Løkke AS og PK Strøm AS inviterer til nabomøte i forbindelse med byggingen av nye Mo i Rana lufthavn. Møtet skal finne sted tirsdag 25. oktober, i auditoriet... Les mer »
af gruppen

Avtale om ny flyplass i Mo i Rana signert

Avinor og AF Gruppen har signert samspillskontrakt for ny flyplass i Mo i Rana. Dermed ligger alt til rette for god fremdrift i prosjektet. AF Gruppen ble tidligere i august innstilt som... Les mer »
AF Gruppen

Innstilt til kontrakt på ny flyplass i Mo i Rana

AF Gruppen er av Avinor valgt som totalentreprenør for samspillskontrakten på ny flyplass i Mo i Rana. Samspillet skal i første fase av prosjektet optimalisere tekniske løsninger og anleggsgjennomføring, og enes om... Les mer »