Storslått åpningsfest for Quality Hotel River Station i Drammen

Quality Hotel

Quality Hotel River Station sparte ikke på kruttet da de inviterte til åpningsfest med togtur, stand-up og konsert torsdag 14. november.

Hotellet, som offisielt åpnet dørene 1. november, startet feiringen ombord på et innleid tog med inviterte gjester og jazzband, fra Oslo S til Drammen. Sentralt plassert som nærmeste nabo til Drammen stasjon, var det kort vei for både toggjester og andre inviterte til å fortsette festlighetene inne på Quality Hotel River Station da toget rullet inn på spor 1 i Drammen. 

– Denne dagen har vi ventet lenge på. Det har vært en eventyrlig åpning og vi er stolte av at alle våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger tok turen hit i dag. I kveld er målet å hylle våre ansatte og lage en Quality Hotel-fest for alle som har stått på for å gjøre denne drømmen virkelig. Nå kickstarter vi en fantastisk julebordssesong, og med det nye året i sikte, ligger 2020 an til å bli et eventyr. I kveld skal vi feste og feire for Drammen og for fremtiden, forteller hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit. 

De 600 fremmøtte gjestene ble ønsket velkommen i hotellets største konferansesal Elvebredden, og hotelldirektør Anna-Margrethe Tveit benyttet anledningen til å hylle sine ansatte ved å invitere dem opp på scenen under sin tale. Kveldens konferansier var komiker Dora Thorhallsdottir som speed-intervjuet Petter A. Stordalen på scenen. 

– Quality Hotel River Station har blitt et fantastisk hotell, med en spektakulær utsikt og beliggenhet. Teamet på hotellet har all grunn til å være stolte over jobben de gjør og sin nye arbeidsplass. Drammen er et sentralt knutepunkt i regionen, og jeg er derfor ikke i tvil om at hotellet vil gjøre det godt i kurs- og konferansemarkedet. Det har skjedd så utrolig mye positivt i Drammen de siste tiårene, og jeg er glad for at Nordic Choice Hotels har vært tilstedeværende i byen i lang tid, sier grunnlegger av hotellkonsernet, Petter A. Stordalen, som nå har totalt tre hotell i Drammen.

Programmet på scenen ble avsluttet av Drammens-bandet Rat City, bestående av tidligere medlemmer av Donkeyboy, mens gjestene fortsatte kvelden med mat og drikke i hotellets hovedrestaurant Brasserie X og i Sidespor bar med utsikt over Drammenselva og den ærverdige bygningen til Aas Bryggeri.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.