Storebrand Bank setter opp flytende renter på boliglån

storebrand

Storebrand Bank vil også etter rentehevingen tilby konkurransedyktige boliglån. Storebrand hever de flytende, ordinære boliglånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng. Etter endringen vil renten på Bærekraftig boliglån på 2 millioner kroner være 2,69%*.

Storebrand har i lang tid hatt blant de beste utlånsrentene i markedet. Det ønsker vi å fortsette med. Renteendringene på inntil 0,25 prosentpoeng kommer etter at de korte markedsrentene har økt det siste året, og etter at Norges Bank besluttet en lenge varslet renteheving 20. juni. 

Også for innskuddskundene blir det enkelte endringer. Renten på sparekonto øker med 0,15 prosentpoeng. For de som ønsker forutsigbarhet, kan også fastrenteinnskudd være et attraktivt alternativ. Her blir renten på 1,9 prosent, med binding ut 2019.

For nye boliglån gjelder ny flytende rente fra og med 27.06.2019. Renteendring på innskudd og for eksisterende boliglån gjøres gjeldende fra og med 21.08.2019.

*Eksempel: Effektiv rente 2,78 prosent. Denne renten er basert på et annuitetslån på 2 millioner kroner, nedbetalt over 25 år. Kostnad 766 222 kroner. Totalt å tilbakebetale: 2 766 222 kroner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.