Sterke reaksjoner etter podcast fra Bodø: – Jeg har ikke noe imot Pride

Martin Soulimani

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner, opplyser Bodøposten.

Det har skapt sterke reaksjoner, blant annet fikk podcasten et oppslag i lokalavisen Bodø Nu. Dessuten har Martin opplevd å bli tilsnakket i sosiale sammenhenger i Bodø etter medie-oppslagene.

– Jeg synes det er unødvendig at jeg skal måtte forklare vitser og humor til folk. Jeg vil ikke si jeg ble trakassert, men det var veldig ubehagelig, sier Martin Soulimani.

– Jeg har også fått meldinger fra folk som har misforstått hva man vitser om og hva jeg egentlig mener. Jeg har flere gode pride-venner og har ikke noe imot Pride, fortsetter Martin.

Standup-komikeren håper folk ser forskjellen på morsomheter og hans personlige standpunkt.

– Det er anstrengende å bli stanset opp på gaten av fremmede for å rettferdiggjøre humor og vitser. Jeg håper folk klarer se forskjellen på vitsing og hva jeg selv egentlig mener, avslutter Martin.

Hør hele podcasten her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.