Sterke reaksjoner etter podcast fra Bodø: – Jeg har ikke noe imot Pride

Martin Soulimani

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner, opplyser Bodøposten.

Det har skapt sterke reaksjoner, blant annet fikk podcasten et oppslag i lokalavisen Bodø Nu. Dessuten har Martin opplevd å bli tilsnakket i sosiale sammenhenger i Bodø etter medie-oppslagene.

– Jeg synes det er unødvendig at jeg skal måtte forklare vitser og humor til folk. Jeg vil ikke si jeg ble trakassert, men det var veldig ubehagelig, sier Martin Soulimani.

Les også:  Nordland fylkeskommune positiv til havvind

– Jeg har også fått meldinger fra folk som har misforstått hva man vitser om og hva jeg egentlig mener. Jeg har flere gode pride-venner og har ikke noe imot Pride, fortsetter Martin.

Standup-komikeren håper folk ser forskjellen på morsomheter og hans personlige standpunkt.

– Det er anstrengende å bli stanset opp på gaten av fremmede for å rettferdiggjøre humor og vitser. Jeg håper folk klarer se forskjellen på vitsing og hva jeg selv egentlig mener, avslutter Martin.

Les også:  Google: Annenhver nordlending har tatt grep om personvernet sitt på nett

Hør hele podcasten her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.