Statskog deler ut penger til friluft og norsk natur

statskog

Gjennom to tildelingsrunder i året deler Statskog ut en million kroner til friluftstiltak i hele landet.
Nå bør idrettslaget eller foreningen planlegge årets friluftstiltak. Før sommeren får 70-80 tiltak medvind i form av 5 000 eller 10 000 kroner.

Statskogmillionen er åpen for vårens søknader fra og med 1. april. Det trenger absolutt ikke være noe gigantprosjekt for å være aktuelt.

– Nei, nesten tvert i mot. Vi velger ut 70-80 søkere i hver runde som hver får 5 000 eller 10 000. Det er jo ikke de helt store summene, men det er utrolig hva frivillige organisasjoner kan få ut av pengene, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Les også:  Posten misbrukes i Facebook-svindel

Målet med Statskogmillionen er å underbygge friluftsliv i norsk natur landet rundt.

– Det er viktigere enn noen gang og bidrar til livskvalitet og folkehelse. Det kjenner ekstra mange på nå, etter noen fantastiske påskedager, sier Skillingstad.

Tidligere tildelinger har gått til alt fra oppgradering av stier til bålmarsj, buldrevegg, utedo og benker på utsiktspunkt. Søknad sendes inn gjennom skjema på Statskogs nettsted, www.statskog.no/statskogmillionen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.