Søk om penger til bedre trafikksikkerhet i Nordland

natt tog

Har du en idé til tiltak som kan bidra til gode holdninger i trafikken? Nå kan du søke om tilskudd fra Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg. Fristene er 15. januar og 1. februar 2022.

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) har flere ordninger for støtte til trafikksikkerhetstiltak. Denne gangen gjelder det tiltak som er med på å fremme gode holdninger i trafikken.

– Her kan alle som ønsker å gjøre noe for å bedre trafikksikkerheten i sitt nærmiljø søke. Det kan være enkeltpersoner, lag, foreninger, FAU, skoler eller kommuner, sier leder for Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg, Monika Sande.   

Midlene kan brukes holdningsskapende tiltak, for eksempel kampanjer, temadager, informasjonsmøter eller lignende. Sykkelopplæring er for eksempel ett viktig tiltak for å forebygge skader i trafikken.  

– Slike lokale tiltak er viktige bidrag for bedre trafikksikkerhet. Vi håper på mange søknader til dette arbeidet, sier Sande.  

Det er to typer tilskudd, og søknadsfristene er 15. januar og 1. februar 2022.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.