SodaStream feirer kvinnedagen med SHE-flaske

sodastream

For å feire den internasjonale kvinnedagen lanserer SodaStream et begrenset utgave av varemerkets kullsyreflaske til flergangsbruk. Flasken SHE har blitt skapt for å hylle kvinner som har bidratt til forandring. Du kan nå konkurrere om en flaske med begrenset opplag ved å dele en fortelling på Instagram om en kvinne som inspirerer.

I forbindelse med den internasjonale kvinnedagen slipper SodaStream International Ltd. flasken SHE i begrenset opplag. Flasken leveres i en lukket forpakning som åpner seg som en blomst. På innsiden av boksen kan du lese fortellinger om kvinner som på ulike måter har forandret vår verden.

Flasken er ikke til salgs, men vil bare bli gitt bort gratis av SodaStream på Instagram. Fra og med 2. mars kan alle være med og konkurrere på Instagram ved å dele en fortelling om en kvinne som inspirerer.

– For oss i SodaStream er likestilling en selvfølge. Vi mener derfor at det er viktig å markere den internasjonale kvinnedagen, noe vi også vil inspirere andre til å gjøre. Jeg ser frem til å ta del i alle de inspirerende fortellingene som kommer til å bli delt på Instagram, sier Michele Fitzwilliams, nordisk markedsdirektør hos SodaStream.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.