Slik blir Petter Northugs TV 2-jobb

tv2

Under ski-VM i Seefeld fronter Petter Northug en større digital satsing for TV 2. I tillegg skal han sammen med blant andre Therese Johaug utfordre store, svenske skistjerner i «Landskampen».

Dette avslørte Northug selv under opptakene til fredagens sesongpremiere av «Senkveld med Helene og Stian» på TV 2.

Den nylig abdiserte skikongen blir TV 2s frontfigur under dekningen av mesterskapet. Sammen med Marius Skjelbæk, Siri Avlesen-Østli og Ida Moseng skal de sende direkte på TV2.no og TV 2 Sumo fra et mobilt studio i Seefeld under hele mesterskapet.

– Selvsagt skal Petter Northug til VM på ski i Seefeld. TV 2s skal levere sportssendinger som samler og underholder det norske folk, og få har vel fått fram smilet på oss nordmenn som Petter, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes.

Og Petter Northug ser frem til å være tett på ski-VM sammen med resten av TV 2 Sporten.

– Nok en gang klarer jeg ikke å holde meg unna, så jeg skal ned til VM, ja. Vel å merke for TV 2 denne gangen. Jeg liker at det er litt drama, så jeg håper selvsagt vi får en del av det i skisporene i Seefeld. Jeg gleder meg masse til dette, sier Petter Northug.

Samtidig lanserer TV 2 underholdningsprogrammet «Landskampen». Her skal Petter Northug og Therese Johaug utfordre svenske skistjerner til duell. Konkurransen skal bestå av ett norsk og ett svensk lag, med fire deltakere på hvert av lagene. Opptakene til programmet starter i april og vil senere sendes på TV 2.

– Jeg ser virkelig frem til en siste mulighet til å knuse svenskene! Sammen med Therese og flere andre skal jeg forhåpentligvis sørge for at norske tv-seere får mer å juble for, sier Northug.

TV 2-sjefen gleder seg til å se Petter Northug, først fra Seefeld og deretter i knallhard, svensk konkurranse på TV 2 og TV 2 Sumo.

– TV 2 skal engasjere, sjarmere og utfordre. Det er egentlig Petter Northug kort oppsummert! Vi gleder oss til startskuddet for Petters debut i TV 2-drakt går, sier Sandnes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.