Slik blir julesendingene på «God morgen Norge»

jul tv2

Under julehøytiden er det vanlig å samle seg rundt TV-skjermene i Norge. Julehelgen blir det «God jul Norge»-sendinger fra TV 2, levert av «God morgen Norge»-redaksjonen.

Julaften morgen er det Peter Moi Bubresko, Elin Ruhlin Gjuvsland, Wenche Andersen, Isabella Martinsen og Finn Schjøll som er på jobb for TV 2.

– I år er julaften på en søndag. For å gi TV 2s seere en hyggelig julehelg har vi valgt å starte allerede fredag kveld, 22. desember, med en kveldssending med spennende gjester, julestemning og vakker musikk. Så følger vi opp både lille julaften og julaften morgen med sendinger. Alle tre sendingene har vi valgt å titulere som «God jul Norge», sier redaksjonssjef i «God morgen Norge», Sissel Randsborg.

Det er spente og motiverte TV 2-profiler som stiller på jobb i julehelgen.

– Jeg gleder meg til å lede sendingen på bitte lille julaften sammen med Peter Moi Bubresko, og til å se hva spennende Wenche Andersen lager på kjøkkenet. Allerede nå kan jeg røpe at blant andre Ari Behn, Bjarte Hjelmeland, Henriette Steenstrup, John Brungot og den irske skuespilleren Jonathan Rhys-Meyers kommer på besøk i studio på Aker Brygge.

For TV-kokk Wenche Andersen er det blitt en tradisjon å være på jobb i julen. Det har Wenche gjort i mange år, og hun trives med det.

– Jeg kommer alltid i ordentlig julestemning av å være på jobb med hyggelige kollegaer og gjester i julen. Seerne virker som om de setter pris på mine råd fra kjøkkenet, og selv om de fleste spør om hvordan de skal få sprø svor på ribba, dukker det stadig opp spørsmål om gamle oppskrifter på retter som mødre, bestemødre og oldemødre laget til jul som seerne trenger oppskrift på. Det er hyggelig å kunne hjelpe så seerne får en god jul, sier Wenche.

Programleder Elin Ruhlin Gjuvsland skal være programleder både lille julaften og julaften.

– Det er helt nytt for meg å være på jobb i julen, men jeg gleder meg. Det er blitt litt ekstra fart på mine private juleforberedelser siden jeg skal jobbe men jeg tror alle pakkene snart er klar nå. Kan jeg, sammen med mine gode kollegaer fra God morgen Norge glede noen med morgensendinger med gode gjester, julestemning og flott musikk både dagen før dagen og selve julaften er ingenting bedre enn det, sier Elin.

Slik sender «God jul Norge» på TV 2:

Fredag 22. desember kl 20.00 – 21.00

Programlederne Vår Staude og Peter Moi Bubresko inviterer til kveldsending sammen med Wenche Andersen på kjøkkenet. Gjester som er bekreftet er: Ari Behn, Henriette Steenstrup, Bjarte Hjelmeland, John Brungot og Jonathan Rhys-Meyers.

Lørdag 23. desember kl 08.00 – 10.00

Programledere er Elin Ruhlin Gjuvsland og Espen Fiveland. Wenche Andersen og Finn Schjøll er til stede for julemat og julepynting og Ane Nyrerød gir oss juleværet. Gjester som er bekreftet er: Helen Bøksle og «Lillebror» Philip Mathias Eide.

Søndag 24. desember kl 8.00 – 10.00

Programledere er Elin Ruhlin Gjuvsland og Peter Moi Bubresko. Wenche Andersen og Finn Schjøll er til stede for julemat og julepynting og Isabella Martinsen gir oss været på julaften. Gjester som er bekreftet er: VM-aktuelle Heidi Løke og «Farmen kjendis»-aktuelle Frank Løke. Mezzosopran Adrian Angelico.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.