Siri Kristiansen ny programleder i «Huskestue»

tv2

– Dette er tull, tenkte jeg da TV 2 tilbød meg jobben. Det skjer aldri at det man drømmer om blir virkelig. Samtidig tenkte jeg at dette er perfekt. Dette blir bra. Og, ikke minst, takk og lov for at Dag Otto og Kristian blir der sammen med meg.

Kristian Ødegaard har ledet «Huskestue» gjennom syv sesonger og tar nå plass ved siden av Dag Otto Lauritzen som stødig lagkamerat. 

Siri Kristiansen har lang fartstid fra radioprogrammer som «Siri og de gode hjelperne» og «Lørdagsrådet». Hun har vært å se i en rekke TV 2-programmer som «Kompani Lauritzen» og «Skal vi danse», og gjestet selv «Huskestue» i 2016.

Les også:  Ricochets ute med albumet "Closer to the Light"

– Jeg gleder meg til å sitte med svarene, føle meg smart, få lede andre gjennom galskapen. Og til å henge med fine, morsomme folk, og få leke litt igjen, sier Siri Kristiansen om den nye jobben.

Kristian og Dag Otto skal sammen konkurrere mot to andre middels intelligente kjendiser og svare på spørsmål om ting man strengt tatt burde vite noe om. 

Les også:  Complete Mountain Almanac slipper nytt album

– Seerne kan forvente mye av det samme som før, en god miks av å være fjollete og en dose alvor. Morsomme kostymer og diverse straffemetoder, fortsetter Siri. 

– Vi er veldig glade for at Siri Kristiansen har takket ja til å være ny programleder i «Huskestue». Hun er kjapp og morsom i replikkene samtidig som vi får en helt ny dynamikk i studio nå som Dag Otto og Kristian blir et team som skal konkurrere mot et annet lag. Vi lover både latterbomber og andre eksplosiver, og ikke minst, mye gøy, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen. 

Les også:  TV 2 fortsetter humorsatsingen med serien «Krypto Kings»

Den nye sesongen kommer på TV 2 Play 3. juni og på TV 2 15. august. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.