Juletid er og tid for å bake kaker. Browniene har blitt populære i Norge og nå kan enkelt du lage en kjempegod og sunnere julebrownie.
Julebrownie er julebaksten alle kan lykkes med, så dette er juleoppskriften du bare må prøve! At Linn Hansen sin oppskrift i tillegg er raw og uten tilsatt sukker har gjort dette til en sjokofavoritter.
Du trenger bare
15 myke dadler uten stein
1,5 dl valnøtter
6 ss Supernature Kakaopulver
10-12 dråper flytende stevia
Slik gjør du:
Kjør det hele til en fin, klumpfri masse. Linn bruker helst ferske dadler for best konsistens i den ferdige massen.
Trykk ut i en tom isboks eller lignende kledd med plastfolie, eller bruk en silikonbrødform.
Sett i kjøleskapet en time.
Rett før servering skjæres den i stykker og drysses med kakaopulver (melis er valgfritt).
Visste du at kakao inneholder en rekke stoffer som gjør at den klassifiseres som supermat? Kakao er blant annet rik på magnesium, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt normal muskelfunksjon. Det er med andre ord ingen dum ide å kombinere kakao med for eksempel trening.