RiksTV og TV 2 i boks med avtale om sport

fotball

RiksTV er blitt enige med TV 2 om en ny avtale som inkluderer hele TV 2s underholdningsunivers, inkludert de nye sportskanalene og strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Dette betyr at alle RiksTV-kunder med RiksPakken vil få tilgang til de nye kanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 allerede fra tirsdag 18. september. Disse kanalene vil høsten 2018 blant annet sende utvalgte kamper fra Premier League, Champions League, Europa League og Nations League.

Les også:  Målfest på Aspmyra: Glimt sikret UEFA-kamper

I tillegg har RiksTV og TV 2 blitt enige om et tett samarbeid om distribusjon av strømmetjenesten TV 2 Sumo til RiksTVs kunder. Dette betyr at alle RiksTV-kunder kan kjøpe tilgang til TV 2 Sumo gjennom RiksTV, og at innholdet fra TV 2 Sumo på sikt kan sees gjennom alle RiksTVs dekodere og apper for mobil, nettbrett og Apple-TV.

– Vi har lenge ønsket oss et enda tettere samarbeid rundt sport, film og serier med TV 2, og vi er veldig glade for at vi nå endelig kan si at absolutt alt innholdet fra TV 2 er tilgjengelig gjennom RiksTV. Vi gleder oss til å fortelle våre RiksPakken-kunder at de kan benke seg for å se tidenes første Champions League-kamp på TV 2 Sport 1 tirsdag om under en uke, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Les også:  Målfest på Aspmyra: Glimt sikret UEFA-kamper

De nye sportskanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 blir dermed nå tilgjengelige hos RiksTV.

– Vi er selvsagt svært fornøyde med dette resultatet. Ikke bare sørger avtalen for at RiksTVs kunder får tilgang til selve indrefileten i europeisk fotball, dette er også en viktig langsiktig avtale som utvider det strategiske samarbeidet mellom oss, sier Olav T. Sandnes i TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.