REMA 1000 på vinnerlag med håndballgutta

håndball

Norges Håndballforbund og REMA 1000 har inngått en avtale som gjør REMA 1000 til hovedsponsor for Håndballgutta de neste fire årene.

REMA 1000 skal i tillegg spille på lag med resten av håndball-Norge! Gjennom håndballskoler over hele landet skal vi bidra i rekruttering til håndball og tilrettelegge for at enda flere unge kan drive med idrett.

Vi vil også være tilstede på alle kampene til Håndballjentene. I tillegg til å være hovedsponsor for håndballgutta, vil vi støtte yngre landslag på herresiden. Sammen skal vi etablere gode vaner for håndballspillere gjennom fokus på å spise sunt i en aktiv hverdag.

– Vi i REMA 1000 gleder oss vanvittig til å spille på vinnerlag med Håndballgutta og Håndballjentene. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at mange barn får drive med idrett. Samarbeidet skal bidra til å skape idrettsglede og bevissthet rundt et sunt kosthold, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

– Vi er svært stolte over å presentere REMA 1000 som ny hovedsponsor til Håndballgutta, sier Generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud. Avtalen omfatter alle våre fem landslag på herresiden, og med dette sikrer vi ytterligere satsning i alle aldre de kommende fire sesongene.

– For REMA 1000 er det gledelig å kunne bidra til at både topp og bredde i håndball-Norge når sine drømmer og mål. Sammen skal vi jobbe for en sunn idrettshverdag med et godt og rikt kosthold. Sunn mat er viktig for å lykkes og trives med idrett. Vi er veldig glade for å få samarbeide med Norges Håndballforbund om dette i de neste fire årene, sier Vidar Riseth.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.